Και η κόντρα τους δεν έχει τελειωμό! Ο Γιώργος Κιμούλης με τον Διονύση Τσακνή κατηγορούν τον επιχειρηματία του «Ακροπόλ», Φάνη Κιρκινέζο, πως τους χρωστά τα δεδουλευμένα τους για την παράσταση «Θερμοφοριάζουσες», και τον τρίτο να τους προειδοποιεί πως θα τα πούνε στα δικαστήρια.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Διονύσης Τσακνής που είχε γράψει την μουσική της παράστασης, κατήγγειλε με επιστολή του τον επιχειρηματία, για αθέτηση όλων των συμβατικών του υποχρεώσεων.

Λίγες ημέρες μετά από αυτή την καταγγελία, οι «Θεσμοφοριάζουσες» κατέβηκαν «λόγω μη ανταπόκρισης του κοινού», ��ε τον Γιώργο Κιμούλη, να βγαίνει και να τα ξεσπά επίσης στον επιχειρηματία, αλλά και στον Δημήτρη Πιατά, ο οποίος βγήκε και είπε πως εκείνος πληρώθηκε, αλλά παρά ταύτα νιώθει πόνο από τον «ξαφνικό θάνατο» της παράστασης.

Σήμερα, ο ηθοποιός μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook έγραψε ένα ειρωνικό κείμενο και ανέβασε μια φωρογραφία του επιχειρηματία αποκαλύπτοντας πως ο Φάνης Κιρκινέζος θα πάει στα δικαστήρια τον Διονύση Τσακνή και εκείνον.

faniskirkineo

Δείτε το μήνυμα

100914131859_9212