Λίγες μέρες μετά την αποφυλάκισή του ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την εμπειρία του στη φυλακή, τις πολυσυζητημένες συνεχόμενες συλλήψεις του, αλλά και τα σχέδιά του τώρα που είναι πια ελεύθερος.

«Η ψυχή μου ξέρει πόσο σκούρα και γκρίζα είναι ακόμα. Τρέμω μετά από τόσο καιρό να μιλάω μπροστά στις κάμερες. Έχω να ξεχάσω πολλά πράγματα…» ήταν τα πρώτα λόγια του εκκεντρικού επιχειρηματία, ενώ συμπλήρωσε: «Με έκλεισαν μέσα 14 μήνες επειδή φοβόντουσαν πως θα φύγω από τη χώρα. Πάντοτε παρέμεινα στην Ελλάδα και πάντοτε τους περίμενα. Βέβαια, έκαναν τέσσερις συλλήψεις για να φανεί πιο θεαματικό. Όταν σου λέει η εισαγγελέας “Ξέρετε, δεν πληρώσατε το Δημόσιο”, εκείνη ξέρει σε τι δίνη έφερε το δημόσιο τους επιχειρηματίες;».

«Υπήρξε μια εμμονή μαζί μου, που είναι άσχημη. Εγώ έφτιαξα και έκανα τέτοια έργα για να φιλοξενώ όσο γίνεται περισσότερους εργαζόμενους. Απαρνήθηκα πράγματα για εμένα προσωπικά. Δεν πήρα ποτέ ένα σκάφος, τριάντα χρόνια δεν έχω αγοράσει κάτι. Όλα τα έριχνα στη δουλειά μου» τόνισε ο Λάκης Γαβαλάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο ρεπορτάζ του δελτίου, ο Λάκης Γαβαλάς είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στην εταιρία του και να την ξαναστήσει από το μηδέν, παρόλο που παραδέχτηκε πως πλέον οικονομικά έχει καταστραφεί ολοσχερώς.