Ο παρουσιαστής σήμερα στο “Πρωινό Mou” με αφορμή τις δηλώσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου περί στημένων εξωφύλλων και παπαρατσικών φωτογραφήσεων, ξεκίνησε να μιλά σε έντονο ύφος για όλους εκείνους που εμφανίζονται στα εξώφυλλα με καρφιά και σπόντες για… κάποιους.

Ο Άρης Καβατζίκης υποστήριξε από προσωπική του γνώση, πως η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει ενοχληθεί από celebrities που γίνονται εξώφυλλα και τους έχει γνωρίσει ο κόσμος τα τελευταία χρόνια, ενώ εκείνη κατέχει ένα μικρό κομμάτι στο κάτω μέρος του περιοδικού. Γι’ αυτόν τον λόγο έχει δηλώσει, ότι δεν επιθυμεί να μπαίνει στα περιοδικά.

Τότε, ο Πέτρος Κωστόπουλος πήρε τον λόγο και επεσήμανε χαρακτηριστικά «Το τι θα βάλει ένα περιοδικό δεν θα ρωτήσει τον αφορούμενο. Αν κάθε μέρα οι εφημερίδες και τα περιοδικά ρωτούσαν “θες να σε βάλω; Κι αν ναι, σε τι μέγεθος θες τη φωτογραφία;” τότε άστα. Είναι υπόθεση του εκδότη το πόσο μεγάλη ή μικρή θα βάλει τη φωτογραφία του καλλιτέχνη» και στη συνέχεια εξομολογήθηκε «Είχα κάνει το έγκλημα στον εαυτό μου να ήμουν στην άλλη μεριά. Είχα τα περιοδικά και βάζαμε αυτούς που ήταν να βάλουμε, τώρα βρέθηκα στην άλλη μεριά. Όπως παρατηρεί κανείς, δε με βλέπετε στα περιοδικά, ούτε εμένα, ούτε την Τζένη, βλέπω τα κοριτσάκια, βλέπω άλλους από παρεμφερείς εκπομπές, αυτό σημαίνει ότι όταν δεν θες, δεν είσαι. Κι όταν σε τρώει, είσαι. Τέλος».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: