Η Κυριακή 16 Ιουνίου του 2013 δεν είναι πια ίδια με όλες τις υπόλοιπες μέρες για τον Νίκο Αλιάγα. Σήμερα, που σε όλο τον κόσμο γιορτάζεται η Ημέρα του Πατέρα, γιορτάζει και ο διάσημος έλληνας παρουσιαστής αφού από την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου κρατάει στα χέρια του το πρώτο του παιδί.

 

Η εξίμιση μηνών Αγάθη είναι το κέντρο της ζωής του Νίκου και πάντα βρίσκει τον χρόνο που θέλει να της αφιερώσει, ακόμα και τις περιόδους που το επαγγελματικό του πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα βαρύ. Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του έχουν ακούσει πολλές φορές να λέει: “Μόλις παίρνω την κόρη μου στα χέρια μου ξεκουράζομαι. Τα ξεχνάω όλα!”

 

Σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής έστειλε τις ευχές του σε όλους τους μπαμπάδες του κόσμου, αλλά και στον δικό του πατέρα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, γράφοντας: «Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες .. Για τον πατέρα μου και όλους τους πατέρες που ένιωσαν απέραντη συγκίνηση βλέποντας τα παιδιά τους».

 

Ο αγαπημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής δεν έκρυψε ποτέ σε καμία από τις συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει στα μεγαλύτερα γαλλικά έντυπα και εφημερίδες ότι η κόρη του τού άλλαξε τη ζωή και πιστεύει ότι είναι το σημαντικότερο από όλα όσα ζήσει και έχει κάνει στα 44 του χρόνια.