Λύγισε ο Mick Jagger με το άκουσμα της είδησης ότι η σύντροφός του L’Wrenn Scott με την οποία ήταν ζευγάρι από το 2001- έβαλε τέλος στη ζωή της. 

Ο «γερόλυκος» της ροκ ενημερώθηκε για τον τραγικό θάνατο της 49χρονης αγαπημένης του, ενώ βρισκόταν σε περιοδεία στην Αυστραλία με τους «Rolling Stones».

Όπως έγραψε το govastileto.gr με το που έμαθε τα δυσάρεστα νέα, αμέσως ακυρώθηκε και η προγραμματισμένη συναυλία των «Rolling Stones» στο Περθ της Αυστραλίας (για την οποία αναμένεται να οριστεί νέα ημερομηνία).

Ο Mick Jagger αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα την αγαπημένη του, μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook και μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της, γράφοντας:

«Ακόμα παλεύω να καταλάβω πως η αγαπημένη μου και καλύτερη μου φίλη, έβαλε τέλος στη ζωή της με τόσο τραγικό τρόπο. Περάσαμε μαζί πολλά υπέροχα χρόνια, και ζούσαμε μια πολύ όμορφη ζωή. Η παρουσία της ήταν θαυμάσια και το ταλέντο της άξιο θαυμασμού, όχι μόνο από εμένα, αλλά από όλους!

Συγκινήθηκα από τα όσα είπε ο κόσμος για εκείνη, αλλά και από τα προσωπικά μηνύματα που μου έστειλαν ώστε να με συλλυπηθούν για το θάνατο της. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ!

Mick».

mick