Ο Γιάννης Σερβετάς παρουσίασε το νέο του βιβλίο με τίτλο «Ανεκδοτολόγιο 2014». Μια πρωτότυπη και ξεχωριστή παρουσίαση, ένα σόου μαζί με τον Βασίλη Δέλιο που χάρισε γέλιο σε όλους.
Το govastileto.gr βρέθηκε στη παρουσίαση του νέου του βιβλίου το οποίο περιέχει πολλές ιστορίες δικές του αλλά και του κόσμου. Aρχικά αναφέρθηκε στο πως άρχισε να γράφει το πρώτο του βιβλίο και ποιος ήταν ο ρόλος του πατέρα του για να τελειώσει αυτό. Αφηγήθηκε αστείες ιστορίες της ζωής του.
Άλλωστε ο ίδιος υποστηρίζει ότι στους αστείους ανθρώπους συμβαίνουν αστεία πράγματα. Όλα αυτά δεν είναι άσχετα με το βιβλίο του, αφού περιέχει ανέκδοτα και αστείες ιστορίες και όπως είπε και ο ίδιος: η ζωή είναι ένα ανέκδοτο, η ζωή είναι μικρές ιστορίες. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΙΑΝΟΣ.



