Το govastileto.gr και η Σχεδιάστρια Μόδας Lena Katsanidou σας κάνουν το δώρο που ονειρεύεται κάθε γυναίκα! Δηλώστε συμμετοχή στον μεγαλύτερο διαγωνισμό και κερδίστε μια μοναδική δημιουργία για να υποδεχθείτε φορώντας της το 2014!

Πρόκειται για ένα deux pieces, ζέρσεϊ-ελαστάν, που αποτελείται από pencil φούστα και μπλούζα με βολάν, σε πράσινο λαμπερό χρώμα και είναι μια από τις δημιουργίες της Lena Katsanidou που συμπεριλαμβάνεται στη φετινή συλλογή της. Η συγκεκριμένη δημιουργία έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από πολλές κυρίες της ελληνικής showbiz, που την έχουν φορέσει σε διάφορα χρώματα. Μια δημιουργία που συνδυάζεται με μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ και “μεταμορφώνεται” ανάλογα με το στυλ της κάθε γυναίκας. Παράλληλα πρόκειται για ένα deux pieces που κολακεύει τον μεσογειακό σωματότυπο.

lenaf

“Ασχολούμαι με τη μόδα εδώ και 20 χρόνια. Το ατελιέ μου στο Κολωνάκι, στη Λουκιανού 21, είναι γεμάτο με τα χρώματα που ταιριάζουν στη θηλυκή φύση, ρούχα και αξεσουάρ που σχεδίαζω όλο τον χρόνο, κάθε μέρα. Ό,τι δημιουργώ νιώθω ότι φορτίζεται με το συναίσθημα μου, αυτό που θέλω να μεταφέρεται στις γυναίκες που αφήνουν στα χέρια μου τις στιγμές τους για να τις “ντύσω” λέει η Lena Katsanidou στο govastileto.gr, περιγράφοντας τη δουλειά της και τον τρόπο που σχεδιάζει και έχει αγαπηθεί .

katsanidoubanner

Από το ατελιέ της Lena Katsanidou έχουν περάσει όλες οι γυναίκες που ξεχωρίζουν στην εγχώρια showbiz, αφού έχει ντύσει τα μεγαλύτερα ονόματα στις πιο λαμπερές, αλλά και καθημερινές στιγμές τους. Η σχεδιάστρια που έχει ασχοληθεί με το θέατρο και έχει ξεχωρίσει στα show της Εβδομάδας Μόδας εξηγεί τί την εμπνέει κάθε φορά: “Μου αρέσει η προσωπική επαφή μου με την κάθε μία γυναίκα ξεχωριστά. Από εκεί και με αυτό τον τρόπο εμπνέομαι, γιατί κάθε ρούχο ειναι διαφορετικό όπως κάθε γυναίκα. Το στυλ για μένα δεν είναι θέμα μεγέθους, είναι θέμα συμπεριφοράς  και προσωπικότητας”.

Ποιες είναι οι συμβουλές της στις γυναίκες; “Να πιστεύουν στον εαυτό τους, να φορούν το παλιό με το καινούργιο, να μη φοβούνται να τολμούν και να ρίχνουν πολλές ματιές στον καθρέφτη πριν βγουν έξω. Ως σχεδιάστρια παρακολουθώ τις διεθνείς τάσεις τις μόδας, αλλά δεν τις ακολουθώ! Προσπαθώ να εξελίσσω τις συλλογές μου βάσει του στυλ που έχω επιλέξει να σφραγίζω ό,τι δημιουργώ, το οποίο πρέπει πάντα να συνδυάζεται και με τις πραγματικές γυναικείες ανάγκες”.

Επισκεφθείτε τη σελίδα της Lena Katsanidou στο facebook και γνωρίστε την καλύτερα: Lena Katsanidou clothing

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ EMAIL ΣΑΣ ΣΤΟ GOVASTILETO.GR. Μην ξεχάσετε να γράψετε το ονοματεπώνυμό σας και το τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί σας.

Η τυχερή που θα αναδειχθεί μέσα από κλήρωση θα ενημερωθεί τηλεφωνικά και μέσω mail, την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013 και θα ανακοινωθεί το όνομά της στο govastileto.gr. Η παραλαβή της δημιουργίας της Lena Katsanidou θα γίνει από το ατελιέ της σχεδιάστριας στο Κολωνάκι, Λουκιανού 21, οποιαδήποτε στιγμή αμέσως μετά την ανακοίνωση του ονόματος της νικήτριας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!