Τις τελευταίες καλοκαιρινές βόλτες  απολαμβάνουν οι εγχώριοι star.

Κι αυτή την εβδομάδα ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε όπου κι αν πήγαν. Κάποιοι επισκέφθηκαν τα αγαπημένα τους νησιά, ενώ κάποιοι άλλοι έκαναν τις βόλτες τους στην πόλη.

Την εβδομάδα που πέρασε είδαμε την Ελένη Μενεγάκη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την οικογένειά της στο σκάφος του προέδρου του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά, στην Πάτμο, την Μαρία Ηλιάκη, την Υβόννη Μπόσνιακ και την Έλενα Ράπτη στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου με τον Στέλιο Ρόκκο και την Ελένη Φουρέιρα στη Θεσσαλονίκη, την Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη στην Αλεξανδρούπολη, όπου και κατάγεται ο Ντέμης, την Βιβή Τσιάμη με τον Γιώργο Πρίντεζη σε νυχτερινή τους έξοδο στο “Ακρωτήρι”. Εκεί διασκέδασαν επίσης οι: Βαλεντίνο με την Σάσα Μπάστα, η Κατερίνα Καινούργιου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Ο Νίκος Αναδιώτης με την εγκυμονούσα σύζυγό του, Βασιλική Παπαδοπούλου βρέθηκαν για λίγο στην όμορφη Κρήτη. Ο Γιώργος Λιάγκας από την άλλη έπαιζε τένις, την ώρα που η Φαίη Σκορδά έκανε τις δουλειές του σπιτιού στο εξοχικό τους στην Τήνο.

Δείτε πού βρέθηκαν και τι έκαναν οι celebrities

[doptg id=”491″]