Το Govastileto.gr σας πάει στο Pantheon Theater! Οι 12 νικητές των διπλών προσκλήσεων, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν την παράσταση «ΟΛΑ» με τον Γιάννη Πάριο, την Παρασκευή 02/5 και ώρα 21.30, μόλις κληρώθηκαν!

«Γιάννης Πάριος – ΟΛΑ». Ακριβώς όπως υπόσχεται και ο τίτλος, πραγματικά μία παράσταση που τα περιλαμβάνει Όλα. Αγαπημένα τραγούδια, συγκίνηση, χαρά, αναπόληση… Με την απαράμιλλη ερμηνευτική του δεινότητα, με το πηγαίο κέφι του, με την ζεστασιά της σκηνικής του παρουσίας, ο Γιάννης Πάριος μετατρέπει το κοινό σε μία παρέα που τραγουδά με συναίσθημα και πάθος. Αβίαστα, ξέγνοιαστα, μαγικά.

parios

Μετά από δύο sold out τριήμερα ο αγαπημένος Έλληνας ερμηνευτής, συνοδευόμενος από 15μελή ορχήστρα και 24μελή χορωδία, συνεχίζει και μετά το Πάσχα τις εμφανίσεις του στο Pantheon Theater. Ακριβώς τότε κυκλοφορεί και η νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Όνειρα κάνω” από την οποία ήδη ξεχωρίζουν τραγούδια που θα γίνουν μεγάλες επιτυχίες.

“Όλα” με τον Γιάννη Πάριο και… τίποτα δεν λείπει από αυτή τη μοναδική μουσική παράσταση η οποία θα εξακολουθήσει να μαγεύει το κοινό από τη σκηνή του Pantheon Theater, ξεκινώντας στις 25 Απριλίου. Μην την χάσετε!

Διάρκεια παράστασης: 2 & 1/2 ώρες (Διάλειμμα: 15΄)

Ημέρες / Ώρες παραστάσεων: Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή

Ώρες: Παρασκευή & Σάββατο: 21.30, Κυριακή: 20.30

Pantheon Theater | Πειραιώς 166, Αθήνα

Οι 12 νικητές των διπλών προσκλήσεων για την παράσταση «Όλα» με τον Γιάννη Πάριο είναι οι εξής:

1. Κατερίνα Σπύρη

2. Γεωργία Σιάρρη

3. Έφη Φίσιου

4. Νίκος Κυπριώτης

5. Μυρτώ Ζουμπουλάκη

6. Φώτιος Φράγκος

7. Ερνέστος Περάκης

8. Μαριέττα Ματσούκη

9. Μαρία Απέργη

10. Θωμάς Ζάλης

11. Μαρίνα Στάμου

12. Πέννυ Δραγατάκη

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!