Οι συντελεστές του «Τhe Voice» έδωσαν ένα μεγάλο πάρτι να γιορτάσουν την επιτυχία του σόου σε γνωστό club της Βάρκιζας και δεν έλειπε κανείς!  Το govastileto.gr ήταν εκεί για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα.

Όπως θα δείτε και παρακάτω στις φωτογραφίες, οι τέσσερις coaches, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου, Αντώνης Ρέμος και Μιχάλης Κουϊνέλης ήταν σε πολύ χαλαρή διάθεση και φωτογραφήθηκαν παρέα, ενώ δεν δίστασαν να βγάλουν και selfies! Εκεί ήταν και ο παρουσιαστής του “The Voice” Γιώργος Λιάγκας, αλλά και στελέχη του σταθμού, ανάμεσα στους οποίους ήταν η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Γιάννης Λάτσιος.

Από το μεγάλο πάρτι του talent show δε θα μπορούσαν φυσικά να λείπει  η νικήτρια του παιχνιδιού Μαρία- Ελένη Κυριάκου, αλλά και πολλά ακόμη παιδιά που συμμετείχαν εκεί, όπως η Κατερίνα Λιόλιου, ο Λευτέρης Κιντάτος, ο Γιούρι Μελίκοβ και πολλοί άλλοι.

Ο Αντώνης Ρέμος έφθασε στο club, έχοντας στο πλευρό του την Υβόννη Μπόσνιακ, ντυμένη στα λευκά, αλλά και ο Μιχάλης των Stavento συνοδευόταν από την σύντροφό του Ήβη Αδάμου.

Δείτε φωτογραφίες:

[doptg id=”1622″]