Με ένα μουσικό talent show, ένα νέο τηλεπαιχνίδι με επώνυμους και δυνατά ονόματα στην παρουσίαση καταστρώνει το Mega το σχέδιο ενίσχυσης της βραδινής ζώνης μέσα στο επόμενο δίμηνο. Όπως γράφει η εφημερίδα Real, οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν, αντί για νέο talent show, να ποντάρουν στο δοκιμασμένο “Just the 2 of us”, το οποίο πήρε το “πράσινο φως” για να βγει στον αέρα τον Μάρτιο.

Το Mega φαίνεται πως βρίσκεται ήδη εδώ και μερικές εβδομάδες σε συζητήσεις με τη Ζέτα Μακρυπούλια, με αντικείμενο την επιστροφή της σε ρόλο παρουσιάστριας, λίγους μήνες μετά την αποχώρησή της από το “Dancing with the stars”. Τα σενάρια που εξετάζονται είναι να δημιουργηθεί ένα ντουέτο παρουσιαστών, όπου η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Γιώργος Καπουτζίδης θα παρουσιάζουν από κοινού το “Just the 2 of us” ή να το αναλάβει μόνη της η Ζέτα, σε περίπτωση που ο Γιώργος δηλώσει ότι προτιμά να συγκεντρωθεί στη συγγραφή του σεναρίου της σειράς που γράφει για το Mega.

Το κανάλι της Μεσογείων αποφάσισε επιπλέον, να δοκιμάσει τη Σμαράγδα Καρύδη ως παρουσιάστρια του νέου κόνσεπτ ψυχαγωγικής εκπομπής “Hollywood game night”, που θα προβάλλεται από τον Μάρτιο στη βραδινή ζώνη. Πρόκειται για πρόγραμμα που συνδυάζει στοιχεία τηλεπαιχνιδιού και σόου, όπου επώνυμοι και απλοί παίκτες διαγωνίζονται σε ένα παιχνίδι γνώσεων, με ερωτήσεις ανάλαφρου και καλλιτεχνικού περιεχομένου. Σύμφωνα με τη Real, τις επόμενες μέρες η Σμαράγδα θα κάνει τα πρώτα της δοκιμαστικά.