Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα η λίστα του Forbes με τους 100 ισχυρότερους celebrities για το 2014. Η δεκάδα έχει ως εξής:

1. Beyonce

Beyonce "The Mrs. Carter Show World Tour" - Los Angeles

2. Lebron James

lebron-james

3. Dr.Dre

Dr-Dre-

4. Oprah Winfrey

dddd

5. Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres Honored With Star On The Hollywood Walk Of Fame

6. Jay Z

jayz

7. Floyd Mayweather

ffdss

8. Rihanna

riir

9. Katy Perry

perry

10. Robert Downey Junior

robertd

 Αναλυτικότερα: Η Beyonce βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με την περιουσία να υπολογίζεται πως αγγίζει κάτι παραπάνω από 84 εκατομμύρια ευρώ! Τον τραπεζικό της λογαριασμό για το 2014 «φούσκωσαν» χρήματα που κέρδισε η ντίβα της ποπ από την παγκόσμια περιοδεία της «On The Run», την κολεξιόν ρούχων της, τα διαφημιστικά στα οποία πρωταγωνίστησε αλλά και από τον τελευταίο δίσκο της “Drunk in Love”, ο οποίος πούλησε πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο μπασκετμπολίστας Lebron James με έσοδα περίπου 52,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Dr.Dre,που κατέκτησε την τρίτη θέση, μετά τη συνεργασία του με την Apple, η οποία αγόρασε έναντι περίπου 2 δισεκατομμυρίων ευρώ την εταιρεία κατασκευής ακουστικών στην οποία είναι συνιδρυτής, είδε τα χρήματά του να εκτοξεύονται.

Στην τέταρτη θέση «έπεσε» η παρουσιάστρια Oprah Winfrey, αφού πέρυσι ήταν στην πρώτη, με έσοδα 59,9 εκατομμύρια ευρώ και ακολουθεί η Ellen DeGeneres.

O Jay Z, σύζυγος της Beyonce βρίσκεται στην έκτη θέση με τα έσοδά του να αγγίζουν τα 43,8 εκατομμύρια ευρώ! Τη δεκάδα  κλείνουν ο πυγμάχος Floyd Mayweather, η Rihanna,  η Katy Perry και ο Robert Downey Junior.