Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έδωσαν το παρών στην επίσημη πρεμιέρα ενός βιογραφικού φιλμ για την ζωή του Nelson Mandela, χθες, το βράδυ Πέμπτης στον κινηματογράφο «West End», στο Λονδίνο, την ώρα που ο ηγέτης της Νοτίου Αφρικής είχε φύγει από τη ζωή. Μάλιστα, το παρών ως εκπρόσωποι της οικογένειας Mandela, έδωσαν οι κόρες του, Zindzi και Zenani.

Ο θάνατος του μεγάλου ηγέτη, έγινε γνωστός στο πριγκιπικό ζευγάρι λίγο πριν τελειώσει η ταινία. Αμέσως, η ταινία διεκόπη και τηρήθηκε δυο λεπτών σιγή μέσα στην αίθουσα, στη μνήμη του Nelson Mandela.

william

Όπως είναι φυσικό, ο πρίγκιπας William δεν θα μπορούσε να μην αποτίσει φόρο τιμής στην εμβληματική προσωπικότητα του 95χρονου Νοτιο-Αφρικανού ηγέτη, λέγοντας: «Θέλω να πω, ότι αυτά τα νέα είναι πολύ τραγικά και λυπηρά. Πρέπει όλοι να θυμόμαστε πόσο εκπληκτικός και εμπνευσμένος άνδρας ήταν ο Nelson Mandela. Η σκέψη μου και οι προσευχές μου είναι μαζί του, και με την οικογένεια του. Είναι πολύ λυπηρό» κατέληξε.

williamkate2

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, ο William και Kate μετά την ανακοίνωση των τραγικών νέων, εμφανίστηκαν στενοχωρημένοι και “μουδιασμένοι”.

Το ίδιο και ο υπόλοιπος κόσμος που έδωσε βρέθηκε εκεί. Πολλοί θεατές ξέσπασαν σε κλάματα, ενώ υπήρξαν και άλλοι που έμειναν αποσβολωμένοι και σιωπηλοί.

williammadela

Οι κόρες του πάντως όπως γράφτηκε στα ξένα ΜΜΕ, λέγεται πως γνώριζαν για το θάνατο του, πριν καν ξεκινήσει η ταινία, ενώ ακόμα βρίσκονταν στο ξενοδοχείο τους, αλλά επέμεναν πως θα ήταν καλύτερα να γίνει γνωστός, μετά το τέλος της ταινίας.

katemadela

Κατά τη διάρκεια πάντως του βιογραφικού φιλμ, εγκατέλειψαν πολλές φορές την αίθουσα, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

middelton