Η Φαίη Σκορδά φωτογραφίζεται για το καινούργιο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού InStyle και μιλάει για τους νέους συνεργάτες της στο Πρωινό.

Σχετικά με τους νέους της συνεργάτες, η παρουσιάστρια αποκαλύπτει: «Ήθελα και πέρσι να είναι μαζί μας η Μαίρη, την πιστεύω πολύ. Είναι από τους ανθρώπους που νιώθω άνετα μαζί της. Φέτος είναι καλύτερη από ποτέ και τηλεοπτικά έχει ωριμάσει αρκετά» και συμπληρώνει: «Την τελευταία χρονιά στο Mega καλούσαμε για μία εβδομάδα από έναν guest. Τον Άρη τον είχα προτείνει εγώ, γιατί τον ήξερα από τη Θεσσαλονίκη και είχαμε μια συμπάθεια. Έχει σωστή δημοσιογραφική αντίληψη και εκφράζει τη γνώμη του με επιχειρήματα. Ακόμα κι όταν διαφωνείς μαζί τους, τον ακούς με ενδιαφέρον. Εγώ τον ήθελα και πέρσι».

Όσο για τον Κώστα Δόξα, που ξεχώρισε από το YFSF, η Φαίη εξήγησε πως αυτό που της αρέσει σε εκείνον είναι η παιδική αθωότητα που συνδυάζεται με μια τρέλα. «Αν αυτό του βγει, που του το εύχομαι και θα τον βοηθήσουμε, είναι το μη αναμενόμενο, που για μένα τηλεοπτικά συναρπαστικό», επισημαίνει.

Με την Σάσα Σταμάτη έχει διαφωνήσει τηλεοπτικά πολλές φορές. Πώς είναι η σχέση τους; «Έτσι είμαστε και στο σπίτι, σκοτωνόμαστε! Όμως, τη Σάσα τη έχω τσεκάρει και είναι ένα ουσιαστικά καλό παιδί. Έχουμε συνηθίσει να λέμε “καλό παιδί” κάποιον που έχει καθωσπρέπει εικόνα και καλές δημόσιες σχέσεις. Η Σάσα μπορεί να μην το έχει αυτό, αλλά η καλοσύνη της είναι μοναδική. Μου κάνει, όμως διάφορα. Θυμάμαι ότι ήμουν έγκυος, κοιμόταν ο Γιάννης και της είπα “θέλεις να πας να τον δεις που κοιμάται;”. Πήγε κάτω η αθεόφοβη και άκουσα ένα “μπουουου!” στο παιδί που κοιμόταν! Άπειρα τέτοια. Το καλοκαίρι στην Τήνο, πήγαινε στο αυτί του Γιάννη και του έλεγε “τώρα που αγαπάμε πιο πολύ τον Δημήτρη, τι θα γίνει ρε Γιάννη;”. Καμιά φορά θέλω να τη σκοτώσω!», παραδέχεται.

Υπάρχουν συνεργάτες που την έχουν απογοητεύσει ή πικράνει στο παρελθόν; «Κοιτάζοντας πίσω, με όλους τους ανθρώπους που έχω συνεργαστεί έχω δώσει τον καλύτερο εαυτό μου και έχω προσπαθήσει να βγάλω τον καλύτερο δικό τους. Από εκεί και πέρα, έχει συμβεί με κάποιους ανθρώπους να μην συνεχίσεις, κάτι να αλλάξει. Αλλά από την δική μου πλευρά κρατώ τις ωραίες αναμνήσεις. Ξέρεις, μπορεί να μου κάνεις διάφορα, αλλά αν μου έχεις κάνει ένα καλό, αυτό το καλό θα θυμάμαι πιο έντονα», εξομολογείται.

instyle