Από τότε που μπήκε στη ζωή της η 5χρονη σήμερα Μαρία – Λυδία η Αγγελική Δαλιάνη φαίνεται πως έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά ση μικρή αλλά και στην οικογένεια της. Παρ’ολες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, λοιπόν, αφού πρωταγωνιστεί στο θέατρο “Ζήνα ” στο έργο “Συμπέθεροι από τα Τίρανα”, το οποίο θα περιοδεύσει το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα, φροντίζει να ξεκλέβει χρόνο μέσα στη μέσα για να πηγαίνουν μεγάλες βόλτες μαμά και κόρη στο πάρκο.

Ο φωτογραφικός φακός του YOU τις εντόπισε στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στο Περιστέρι όπου συνηθίζουν να περνούν τις μεσημεριανές τους ώρες. Μπορεί στην παρέα τους να μην ήταν ο πάτερ- φαμίλιας Μάνος Παπαγιάννης, που αυτό το διάστημα πηγαινοέρχεται στην Κύπρο για τα γυρίσματα του σίριαλ “Βαλς με 12 θεούς” όπου πρωταγωνιστεί, αλλά από ότι φαίνεται…εκείνες φροντίζουν να περνούν και μόνες τους καλά.

“Της Μαρίας – Λυδίας της αρέσει πολύ το μπαλέτο ενώ έχει έφεση και στην υποκριτική”, υπογραμμίζει στο περιοδικό πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας και συμπληρώνει: “Η μνήμη της είναι ανεπανάληπτη. Ότι παρακολουθήσει ή διαβάσει το αποτυπώνει αμέσως. Έχει δει όλες τις παραστάσεις και τα σίριαλ των γονιών της και θυμάται απ’ έξω τους ρόλους!”.  

Δείτε φωτογραφίες

dalianh1

dalianh2

dalianh3

dalianh4