Με τις μελωδίες της Χάρις Αλεξίου και της Τάνιας Τσανακλίδου διασκέδασαν προχθές το βράδυ η Σία Κοσιώνη και η Αλεξία Μπακογιάννη με τον σύντροφό της Ανδρέα Παπαδόπουλο, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Espresso”.

Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Σία Κοσιώνη δεν συνοδευόταν από κάποια ανδρική παρουσία, όμως, η κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη είχε στο πλευρό της τον εδώ και ενάμιση χρόνο σύντροφό της, τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου της ΔΗΜΑΡ και νυν μέλος της Κ.Ε, Ανδρέα Παπαδόπουλο.

Μάλιστα, το ζευγάρι ήταν αρκετά διαχυτικό μεταξύ τους, αδιαφορώντας παντελώς για τα αδιάκριτα βλέμματα. Μετά τα δύο της διαζύγια, με τον Δημήτρη Ζαφειριάδη και τον Μανώλη Βάρσο (με τον οποίο έχει αποκτήσει τα δίδυμα παιδιά της), η Αλεξία βρήκε τον έρωτα της στα μάτια του πολιτικού, ο οποίος έχει γίνει απόλυτα αποδεκτός από την οικογένειά της, παρά το γεγονός ότι ανήκει σε άλλη πολιτική παράταξη.

Στο ίδιο τραπέζι παρέα με το ερωτευμένο ζευγάρι και την παρουσιάστρια καθόταν (μαζί με τη δημοσιογράφο του Mega Έλενα Παπαδημητρίου) ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, Κώστας, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα παρουσίασε στη Λαμία τον συνδυασμό με τον οποίο “κατεβαίνει” ως υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

1e8c211d13e827558c8e3e3c010ce50a