Ήρεμα, χαλαρά και απομονωμένοι στο ερωτικό τους καταφύγιο, το σπίτι της σέξι τραγουδίστριας στη βούλα, πέρασαν την περασμένη εβδομάδα η Ελένη Φουρέιρα και ο αγαπημένος της, Γιώργος Σαμαράς. Το ζευγάρι με αφορμή τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του διεθνούς μας ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα είχε την ευκαιρία να βρεθεί ξανά μαζί και να ζήσει όμορφες ερωτικές στιγμές.

 

Η ολοκλήρωση μάλιστα των εμφανίσεών της στάθηκε μια μοναδική ευκαιρία για να αφοσιωθεί η ίδια ολοκληρωτικά στον αγαπημένο της, τον οποίο πλέον αποκαλεί “άντρα” της στους δικούς της ανθρώπους. Βόλτες σε ήσυχα μέρη γέμιζαν τις ελεύθερες ώρες του ερωτευμένου ζευγαριού που το βράδυ σπάνια έβγαινε έξω καθώς προτιμούσε αγκαλιασμένο να παρακολουθεί αγαπημένες ταινίες.

 

Σε μια τέτοια εξόρμηση τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του HELLO! καθώς επέλεξαν το τελευταίο βράδυ του διεθνούς ποδοσφαιριστή στην Αθήνα να παρακολουθήσουν τις κινηματογραφικές ταινίες “Prisoners” και “Ερωτικοί Φόνοι”. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι οι δυο τους πριν επιστρέψουν στο σπίτι έκαναν και μια στάση στο αγαπημένο της στέκι της Ελένης Φουρέιρας, όπου απόλαυσαν ένα ποτό παρέα με στενούς τους φίλους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι σε χαλαρές στιγμές

[doptg id=”1494″]