Έξι μήνες μετά τον χωρισμό τους, ο δημοσιογράφος και πρώην υπουργός, Γιώργος Λιάνης βρέθηκε στο Βασιλικό Θέατρο στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει την παράσταση “Γλυκό πουλί της νιότης” του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας, όπου πρωταγωνιστεί η πρώην σύζυγός του η Κοραλία Καράντη, μαζί με τον Μέμο Μπεγνή.

karanti2

Ο Γιώργος Λιάνης, που ήταν ανάμεσα στο κοινό της βραδινής παράστασης του Σαββάτου 22 Μαρτίου, παρακολούθησε το έργο από την 4η σειρά της κατάμεστης πλατείας του θεάτρου. “Ήθελε να κάνει έκπληξη στην Κοραλία, η οποία όταν τον υποδέχθηκε μετά στο καμαρίνι της, συγκινήθηκε μόλις τον είδε. Εκείνος ήταν πολύ περήφανος με την ερμηνεία της πρώην συζύγου του. Υπήρξαν ζευγάρι για μία δεκαετία και διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις μετά το διαζύγιό τους” αποκαλύπτει πηγή στο περιοδικό ΟΚ!.

Μετά το τέλος της παράστασης μαζί με φίλους πήγαν για δείπνο. Ο Γιώργος Λιάνης και η Κοραλία Καράντη δείπνησαν σε εστιατόριο ως τις δύο τα ξημερώματα, όπου και τους “συνέλαβε” ο φακός του περιοδικού και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο ίδιο ταξί.