Την τέταρτη επέτειο του γάμου τους θα γιορτάσουν στις 5 Ιουνίου η 31χρπονη παρουσιάστρια – επιχειρηματίας και ο 38χρονος εφοπλιστής σύζυγός της, που παραμένουν ερωτευμένοι όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους.

“Η Μαριέττα και ο Λεών δεν αφήνουν τη ρουτίνα να τους επηρεάζει, φροντίζοντας να κάνουν συχνά εκπλήξεις ο ένας στον άλλον” αποκαλύπτει στο περιοδικό ΟΚ! φίλη τους. “Πολλές φορές εκείνη ετοιμάζει για τους δυο τους ρομαντικά δείπνα στο σπίτι, έχοντας μαγειρέψει τη σπεσιαλιτέ της, κοτόπουλο σε σάλτσα τεριγιάκι και ψητά λαχανικά, που είναι αγαπημένη συνταγή και του Λέοντα”.

 

Επιπλέον το ζευγάρι μοιράζεται την αγάπη του για τη γυμναστική. “Μάλιστα τους αρέσει να αθλούνται μαζί. Είναι οπαδοί της δημοφιλούς μεθόδου γυμναστικής crossfit. Το πρόγραμμά τους βασίζεται σε συνδυασμό ασκήσεων που εστιάζουν στο βάρος του σώματός τους. Μεταξύ άλλων κάνουν ασκήσεις pilates και κοιλιακούς” καταλήγει η ίδια πηγή.

 

Πριν από λίγες ημέρες η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λεών Πατίτσας βρέθηκαν χωρίς τη 18  μηνών κόρη τους Μαργκώ για καφέ σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας.

Δείτε φωτογραφίες

xrousalapatitsas2

xrousalapatitsas3