Το σκηνικό ήταν ιδανικό και απόλυτα ρομαντικό! Η ατμόσφαιρα του Παρισιού γοητεύει και παρασύρει κάθε ταξιδιώτη πόσο μάλλον ένα ερωτευμένο ζευγάρι, όπως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Χριστίνα Κοντοβά.

Το ζευγάρι βρέθηκε λοιπόν για δύο μόνο ημέρες στη γαλλική πρωτεύουσα, ένα διήμερο το οποίο ήταν άκρως ανανεωτικό. Αφορμή για το συγκεκριμένο ταξίδι στάθηκε η πρόσκληση που είχε ο ηθοποιός από τη φιλανθρωπική οργάνωση, “Foundation L’ Entraide”,  για το γκαλά το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαρτίου στον ιστορικό χώρο του “Maxim’s” ιδιοκτησία του Pierre Cardin. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης συνοδευόμενος από τον πιανίστα, Αντώνη Παλαμάρη, τραγούδησε στη συγκεκριμένη βραδιά ελληνικά, ιταλικά και ισπανικά κομμάτια. Όπως ανέφερε ο ίδιος, η πρόσκληση από τη φιλανθρωπική οργάνωση ήταν ιδιαίτερα τιμητική.

Αν και ο χρόνος παραμονής τους στο Παρίσι ήταν ελάχιστος, το ζευγάρι κατάφερε να κάνει βόλτα χέρι – χέρι στις βιτρίνες, αλλά και να περάσει ρομαντικές στιγμές δίπλα στον Σηκουάνα, δείχνοντας ολοένα το πόσο ερωτευμένοι και αγαπημένοι είναι.

Το ερωτευμένο ζευγάρι στο Παρίσι

[doptg id=”1516″]