Κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος έγινε ο Κόλιν Φάρελ για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «The Lobster», όπως μπορείτε να δείτε και στις πρώτες φωτογραφίες των γυρισμάτων της ταινίας, που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο 37χρονος σέξι ηθοποιός εμφανίζεται με ψεύτικη κοιλιά, γυαλιά και μουστάκι.

farelc

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Λάνθιμου έχουν ξεκινήσει από τις 24 Μαρτίου στην Ιρλανδία και ο Κόλιν Φάρελ είναι ο πρώτος μεγάλος σταρ από το πολυπληθές διεθνές καστ του φιλμ που εντάσσεται σε αυτά.

Στο πρώτο αγγλόφωνο φιλμ του – υποψήφιου για Οσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας με τον «Κυνόδοντα» – Γιώργου Λάνθιμου, πρωταγωνιστούν επίσης η Ρέιτσελ Βάις, η Λεά Σεϊντού και ο Τζον Σι Ράιλι.

farel

Πρόκειται για μια αντισυμβατική ιστορία αγάπης, τοποθετημένη σε ένα δυστοπικό, κοντινό μέλλον, όπου όλοι οι μόνοι άνθρωποι, σύμφωνα με τους κανόνες της Πόλης, συλλαμβάνονται και μεταφέρονται στο ξενοδοχείο. Εκεί είναι υποχρεωμένοι να βρουν έναν ταιριαστό σύντροφο μέσα σε 45 μέρες. Αν αποτύχουν μεταμορφώνονται σε ένα ζώο της επιλογής τους κι απελευθερώνονται στο δάσος. Ένας απελπισμένος άντρας το σκάει από το Ξενοδοχείο στο Δάσος εκεί όπου ζουν οι Μοναχικοί κι εκεί ερωτεύεται, ακόμη κι αν αυτό είναι ενάντια στους κανόνες τους.

farel3