Η Πέγκυ Ζήνα έχει βρει το συναισθηματικό της λιμάνι στο πρόσωπο του συζύγου της, Γιώργου Λύρα. Είναι 18 χρόνια με τον ίδιο άντρα κι όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή της “λατρεύω την αλήθεια του, αγαπώ την αυθεντικότητά του. Είναι πιο σταθερός άνθρωπος που έχω γνωρίσει”.

Οι δυο τους αποτελούν ένα πολύ ερωτευμένο κι ευτυχισμένο ζευγάρι και πάντα ο ένας βρίσκεται στο πλευρό του άλλου, στηρίζει τις επιλογές του αφουγκράζεται τις ανησυχίες του. Ο φωτογραφικός φακός του HELLO! εντόπισε πρόσφατα τον Γιώργο Λύρα να κάνει την καθιερωμένη του απογευματινή βόλτα με το ποδήλατό του.

Ο ίδιος φροντίζει να βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση, ειδικά μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με την  καρδιά του, το διάστημα που η σύζυγός του διένυε τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. μάλιστα η Πέγκυ Ζήνα είναι αυτή που τον ενθαρρύνει να γυμνάζεται και να διατηρεί το σώμα του και τον οργανισμό του σε άψογη κατάσταση.

Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που αθλούνται παρέα, είτε στο γυμναστήριο είτε με τα ποδήλατά τους στην περιοχή των νοτίων προαστίων όπου διαμένουν. Αυτή τη φορά, η Πέγκυ Ζήνα δεν τον ακολούθησε στο αγαπημένο του χόμπι, αλλά τον συνάντησε τυχαία στο δρόμο όταν εκείνη κατευθυνόταν προς το κομμωτήριό της, στη Γλυφάδα.

Δείτε φωτογραφίες

zina1

zina2

zina3