Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Herman Von Rompuy ( Χέρμαν Βον Ρομπάι),  αποχωρεί και όλα δείχνουν ότι στη θέση του έρχεται, μια γυναίκα «φωτιά», η Helle Thorning – Schmidt (Χέλε Τόρνινγκ), Πρωθυπουργός της Δανίας.

HELLE 2

Η Helle Thorning Schmidt έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τα διεθνή media, όχι για τις ηγετικές της ικανότητες, οι οποίες έχουν αμφισβητηθεί, αλλά για το γεγονός ότι προκάλεσε την οργή της Πρώτης Κυρίας της Αμερικής, Michelle Obama, με το απροκάλυπτο φλερτ της προς τον Barac Obama, στο μνημόσυνο του Nelson Madela, τον προηγούμενο Δεκέμβριο.

Obama and Helle Thorning-Schmidt 1

Μια selfie που έβγαλε τόσο με τον Barack Obama όσο και με τον David Cameron καθώς και τα γελάκια, έκαναν έξαλλη την Michelle, η οποία όχι μόνο ανάγκασε τον σύζυγό της να αλλάξει θέση και να καθίσει εκείνη δίπλα στην πρωθυπουργό της Δανίας, αλλά της γύρισε και επιδεικτικά την πλάτη!

HELLE 4

HELLE 3

Τα στιγμιότυπα αυτά έκαναν τον γύρο του κόσμου μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ η Βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» την χαρακτήρισε «γυναίκα ελευθέρων ηθών».

H Helle είναι Πρωθυπουργός της Δανίας από τις 3 Οκτωβρίου 2011 και λόγω της σικάτης γκαρνταρόμπας της αλλά και της αδυναμίας της στον συγκεκριμένο οίκο, την αποκαλούν «Helle Gucci».

HELLE 1 (1)

Είναι ιδιαίτερα κομψή και καλοντυμένη, γεγονός που κάνει τους αντιπάλους της να δηλώνουν ότι «είναι πολύ ακριβά ντυμένη» κι εκείνη να ρίχνει τα φαρμακερά της βέλη λέγοντας «δεν μπορεί να είμαστε όλοι ντυμένοι χάλια».

Η Helle Thorning Schmidt είναι μια γυναίκα που λατρεύει την χλιδή και τον πλούτο. Δεν αποχωρίζεται τα ρούχα και τα αξεσουάρ με τις ακριβές υπογραφές. Άλλωστε κάθε δημόσια εμφάνιση αποτελεί αφορμή για να επιδεικνύει τα καινούργια της ρούχα!

HELLE THORNING 4 (1)

Είναι ίσως η πιο καλοντυμένη γυναίκα πολιτικός η οποία επιστρατεύει και την γοητεία της, κάτι που αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες. Και για να έχει αυτό το λαμπερό πρόσωπο καταφεύγει σε λύσεις, οι οποίες της χάρισαν…  το παρατσούκλι «Mrs Botox».

 Η προσωπική της ζωή και οι φήμες για τον σύζυγό της

 Η 47χρονη Helle είναι παντρεμένη από το 1996, με τον Baron Kinnock και έχουν αποκτήσει δύο κόρες. Ο σύζυγός της διαμένει στην Ελβετία, ενώ το 2012 είχαν κατηγορηθεί για φορολογική ασυνέπεια. Η απάντησή της ήταν ότι δεν είχε υπολογίσει τον χρόνο που ο σύζυγός της έμενε εκτός Δανίας.

Οι φήμες όμως, αφορούν στην σεξουαλική ταυτότητα του συζύγου της ενώ δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που τον χαρακτηρίζουν bisexual και gay. Εκείνη δεν είχε απαντήσει σε κανένα κακόβουλο δημοσίευμα, μέχρι τη στιγμή που πιέστηκε να το κάνει.

HELLE 5

Παραχώρησε συνέντευξη σε μια από τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία εφημερίδα για να απαντήσει «Αν και δεν θα έπρεπε να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, σας λέω ότι δεν είναι ( gay ή bisexual). Είναι ψέμα και μάλιστα τραυματίζει τις δύο κόρες μας».

HELLE THORNING 5

Αυτή είναι η Helle Thorning Schmidt η οποία φαίνεται ότι θα βάλει «φωτιά» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αν επαληθευτούν οι φήμες.

Και επειδή μια εικόνα, χίλιες λέξεις, παρακολουθήστε το βίντεο…