Καλεσμένος του Πρωινό Μοu, το πρωί της Τρίτης 22 Απριλίου βρέθηκε ο Χάρης Βαρθακούρης. Ο τραγουδιστής και συμμετέχων στο “Just The Two Of Us” μίλησε για το πώς έχει βιώσει την μέχρι τώρα εμπειρία του στο show κάνοντας έκδηλη την δυσαρέσκειά του για το πώς εξελίσσεται. Ακόμη ο τραγουδιστής μίλησε για τη γνωριμία με τη σύζυγο του, η οποία έγινε μέσω Facebook.

Ο Χάρης Βαρθακούρης μιλώντας στους παρουσιαστές δήλωσε ότι αρχικά του είχαν υποσχεθεί ότι θα γελούσε πολύ στο show αλλά αυτό μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει. «Μου είχαν υποσχεθεί ότι θα γελάσω πολύ και θα περάσω πάρα πολύ καλά. Δεν περνάω άσχημα, αλλά όχι όπως μού έλεγαν. Αν με ενοχλεί κάτι είναι η αδικία. Αν ήταν όλοι του ίδιου επιπέδου, θα το έριχνα στον χαβαλέ. Ζητάνε από όλους μας να φτιάξουμε ένα πατσίτσιο και σε μένα δίνουν ένα μακαρόνι, ενώ σε άλλους δίνουν όλα τα υλικά. Τότε μην κρίνεις το δικό μου πατσίτσιο όπως του άλλου. Το “J2US” το βλέπουν για την Τέτα και τη Ράνια. Για να κράξουν τους άφωνους και όχι για το πόσο ωραία το είπε η Μυριέλλα».

Σχετικά με την πορεία του στο τραγούδι αλλά και για την «ταμπέλα» που έχει ως γιος του Γιάννη Πάριου, εξομολογήθηκε: «Το να είμαι γιος ενός τεράστιου καλλιτέχνη, μόνο περηφάνια θα μπορούσε να με κάνει να νιώθω. Τώρα, όμως, που έχω και τα δικά μου παιδιά, ακούω να λένε ο γιος του Πάριου… Δεν είμαι πια δεκαπέντε χρονών. Αν έβγαζα τώρα μία κάρτα, θα έγραφε “Χάρης Βαρθακούρης – γιος του Πάριου”. Είναι σαν να μην έχω εγώ υπόσταση ή να μην έχω ταλέντο», ενώ στη συνέχεια δήλωσε: «Η πιάτσα ξέρει τι ψάρια πιάνω, αλλά ο πολύς κόσμος δεν είμαι σίγουρος ότι το ξέρει. Νομίζει ότι οφείλω την παρουσία μου στο κουρμπέτι επειδή άνοιξε ο πατέρας μου τις πόρτες».

Όσο για την «ακύρωση» της κριτικής επιτροπής από Γιαννιά-Κωστάκη είπε: «Με πήρε τηλέφωνο Πέμπτη βράδυ ο Γιώργος Γιαννιάς και με ρώτησε πώς μου φάνηκε, γιατί την Τετάρτη δεν μιλήσαμε. Θα σας πω αυτό που το είπα. Ήταν απαράδεκτο. Δεν μπορείς να ακυρώνεις την εκπομπή που σε πληρώνει. Να λες θα έφευγα, αλλά θα μείνω. Ή φύγε ή μην το πεις. Επιτίθεσαι σε δύο κριτές και όχι σε αυτόν που σου έβαλε τη χαμηλότερη βαθμολογία. Αλλά όλοι θέλουν τραγούδια από τον Θεοφάνους…».

Δείτε τη συνέντευξή του

Α΄Μέρος

Β’ Μέρος

Η γνωριμία με τη σύζυγό του