Στα “χέρια” της αστυνομίας η Κέντρα Μακένζι, νικήτρια των καλλιστείων της Γιούτα των Ηνωμένων πολιτειών, με την κατηγορία ρίψης αυτοσχέδιας βόμβας σε αυτοκίνητο.

Μέχρι πριν λίγο καιρό η ξανθιά καλλονή ζούσε ένα παραμύθι, όμως πλέον ζει έναν εφιάλτη πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

«Η  Κέντρα Μακένζι, που τυγχάνει να είναι η Μις Ρίβερτον, συνελήφθη  με την κατηγορία ρήξης αυτοσχέδιας βόμβας σε αμάξι .Σύμφωνα με την αστυνομία εννιά περιστατικά σημειώθηκαν. Κανείς δεν τραυματίστηκε», αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ποιος να περίμενε πως πίσω από αυτό το αγγελικό πρόσωπο κρυβόταν μία  γυναίκα που συμμετείχε σε σπείρα που  κατασκεύαζε και έκανε χρήση εκρηκτικών μηχανισμών;

Μάλιστα η 18χρονη ομολόγησε τις πράξεις της και μαζί με τρεις φίλους της περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια πώς κατασκέυαζαν βόμβες μολότοφ.

Όπως είπαν στην αστυνομία, αγόραζαν πλαστικά μπουκάλια, φύλλα αλουμινίου και χημικά. Ύστερα τις πετούσαν σε σπίτια και αυτοκίνητα στο Ρίβερτον, σκορπίζοντας πανικό και τρόμο στους κατοίκους.

Το δικαστήριο αναμένεται να εκτιμήσει το γεγονός ότι είναι μόλις 18 ετών και να της δώσει μία δεύτερη ευκαιρία έστω και χωρίς το στέμμα της ομορφιάς.​