Ο Χρήστος Δάντης σε πρόσφατη συνέντευξή του σχολίασε μεταξύ άλλων τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη για τη Χρυσή Αυγή, το φαινόμενο Παντελής Παντελίδης και τις φήμες  που τον θέλουν να έχει κάνει botox.

Σχετικά με τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη για τη Χρυσή Αυγή είπε στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly»: «Διαφωνώ με τις δηλώσεις του. Δεν τις ασπάζομαι. Όμως η δημοκρατία του δίνει το δικαίωμα να εκφραστεί, ακόμα και κατηγορώντας την. Μου φάνηκε υπερβολική η αντίδραση όλων. Το μόνο που καταφέρνουν αντιδρώντας έτσι, είναι να δίνουν βήμα στη Χρυσή Αυγή – και αυτό είναι λάθος. Πιστεύω στη δημοκρατία και στον ελεύθερο λόγο».

Ο Χρήστος Δάντης σχολίασε όμως, και το φαινόμενο «Παντελής Παντελίδης» αφήνοντας τις αιχμές του: «Η επιτυχία δεν προϋποθέτει πάντα ικανότητα, την τέλεια φωνή, ή το τέλειο τραγούδι. Γίνεται και χωρίς να το καταλάβεις, γιατί έπιασες την ροή του κόσμου. Εγώ δεν έχω εισπράξει ότι ο Παντελής Παντελίδης κάνει μεγαλύτερη επιτυχία από τους υπόλοιπους. Αλλά είδα ότι δύο ή τρία τραγούδια του, έκαναν τεράστια επιτυχία».

Τέλος, απάντησε στην ερώτηση αν έχει κάνει ποτέ botox: «Όχι, θα παλάβωνα με τα botox. Η ιδέα και μόνο ότι θα είχα ένα ξένο σώμα στο πρόσωπό μου, θα με τρέλαινε».