“Μου έλειψε πάρα πολύ η Ελλάδα. τώρα το καλοκαίρι δεν υπήρχε περίπτωση να βρεθώ κάπου αλλού. Λατρεύω τον ήλιο και τις παραλίες μας” περιγράφει στο ΟΚ! ενθουσιασμένη η Χριστίνα Αλούπη, η οποία τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου η ηθοποιός – παρουσιάστρια ταξίδεψε στη Χαλκιδική, για να περάσει τις διακοπές της μαζί με τους γονείς της και τα δίδυμα αδέλφια της Νίκο και Χρήστο, στο εξοχικό σπίτι τους στη Σάνη της Κασσάνδρας.

“Είμαι πολύ δεμένη με τα αδέλφια μου και τους πεθύμησα. Είχα να τους δω από τα Χριστούγεννα, που ήταν η τελευταία φορά που ήρθα στην Ελλάδα“, λέει σχετικά. Η Χριστίνα Αλούπη ήρθε από την Αμερική στις αρχές Ιουνίου, με αφορμή τα γυρίσματα στην Ελλάδα της τέταρτης αγγλόφωνης ταινίας της, με τίτλο Bourek. “Είναι ο πρώτος μου πρωταγωνιστικός ρόλος. Την δουλειά την έκλεισα από την Αμερική και ήταν διπλή η χαρά μου, καθώς τα γυρίσματα θα πραγματοποιούνταν στη χώρα μου” τονίζει.

Πρόκειται για μια καλοκαιρινή κομεντί διεθνούς συμπαραγωγής, στην οποία πρωταγωνιστούν μετάξυ άλλων ηθοποιοί από Ελλάδα, Κύπρο, Αγγλία, Ιαπωνία και Γερμανία. “Στην ταινία οι ζωές όλων των ηρώων μπλέκονται μέσα από πολλές κωμικές καταστάσεις” καταλήγει η Χριστίνα Αλούπη.

Δείτε φωτογραφίες

aloupi1

aloupi2

aloupi3

aloupi4