Η Χριστίνα Μαρτίνη δεν είναι καθόλου τυχαία στον χώρο της μόδας, απεναντίας έχει πολλά highlights στο βιογραφικό της. Εξειδικεύτηκε στον σχεδιασμό αξεσουάρ στο Λονδίνο, εργάστηκε επί έξι ολόκληρα χρόνια ως shoe designer στον οίκο Louis Vuitton και για δύο χρόνια στον Balenciaga μαζί με τον Nicolas Ghesquiere, αλλά και τον Pierre Hardy, consultant της συλλογής παπουτσιών του οίκου.

Η συλλογή με τα σανδάλια ήταν το προσωπικό στοίχημα της σχεδιάστριας από την Κέρκυρα.

Η ιδέα της απλή και ξεκινά από την αγάπη της για τα ελληνικά καλοκαίρια και το απαραίτητο αξεσουάρ τους, τα σανδάλια. «Το concept ήταν αρχαία ελληνικά σανδάλια, φτιαγμένα στην Ελλάδα. Πάντα μου άρεσαν  τα τουριστικά σανδάλια, αλλά ήθελα να τα εξελίξω. Ήθελα να μοιάζουν με αρχαιοελληνικά ευρήματα, φτιαγμένα από πρώτης ποιότητας δέρματα και να μας συνοδεύουν πολλά καλοκαίρια παλιώνοντας όμορφα με τα χρόνια» λέει στο People.

Η φετινή κολεξιόν της είναι «εμπνευσμένη από το μπλε της θάλασσας, τα χρώματα των Κυκλάδων, αλλά και από τα αρχαιοελληνικά κοσμήματα».

Οι θεοί του Ολύμπου έβαλαν το «χεράκι» τους και τα υπέροχα σανδάλια της Χριστίνας έχουν φτάσει ως το Hollywood.

«Οι στυλίστες της Charlize Theron, της Elle Macpherson, της Amanda Seyfried επικοινώνησαν μαζί μας και ζήτησαν σανδάλια. Η Gwyneth Paltrow τα απέκτησε αφού τα είδε στην ηλεκτρονική μας σελίδα. Η Michelle Williams τα αγόρασε από κατάστημα της Νέας Υόρκης. Η Madonna παρήγγειλε για την εμφάνισή της στο Super Bowl, δεν τα φόρεσε τελικά, αλλά τα κράτησε» λέει με ικανοποίηση η Χριστίνα Μαρτίνη στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ελληνικό περιοδικό People.

 

Δείτε φωτογραφίες:

2013-07-15 13-36-36

2013-07-15 13-39-31

2013-07-15 13-38-23