Η 21χρονη Ροζ είναι μια Γαλλίδα επαρχιώτισσα, η οποία θέλει στα τέλη της δεκαετίας του ’50 να ξεφύγει από τη ζωή της νοικοκυράς που την περιμένει και αρπάζει την ευκαιρία να γίνει η γραμματέας ενός γοητευτικού ασφαλιστή. Η συνέντευξη πρόσληψής της όμως θα εξελιχτεί καταστροφικά, εκτός από μια λεπτομέρεια που μπορεί να τη σώσει.

Η Ροζ δακτυλογραφεί με απίστευτη ταχύτητα και το αφεντικό αποφασίζει να της δώσει μια ευκαιρία. Θα την εκπαιδεύσει ο ίδιος για να την κάνει όχι μόνο να κερδίσει σε ένα διαγωνισμό αλλά και για να γίνει η γρηγορότερη δακτυλογράφος στον κόσμο. Με ένα σενάριο που θα ταίριαζε γάντι τόσο στους Ροκ Χάντσον και Ντόρις Νέι όσο και στους Δημήτρη Παπαμιχαήλ και Αλίκη Βουγιουκλάκη, το «Χτυποκάρδια στο Γραφείο» ντύνεται στα ποπ χρώματα των ’50s και στην ανεμελιά της τυπικής ρομαντικής κομεντί (τα δικαιώματα του αμερικανικού ριμέικ έχουν ήδη αγοραστεί από τους Γουάινσταϊν), με σκηνοθέτη τον πρωτοεμφανιζόμενο Ρεζίς Ρουανσάρ και πρωταγωνιστές τους φωτογενείς Ρομέν Ντιρίς και Ντεμπορά Φρανσουά.

Το «Χτυποκάρδια στο Γραφείο» κυκλοφορεί την Πέμπτη 18/7 στις ελληνικές αίθουσες. Δείτε παρακάτω το υποτιτλισμένο τρέιλερ της ταινίας.

 

 Δείτε το τρέιλερ της ταινίας