Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν έχει “κλέψει” την καρδιά μόνο του Μιχάλη Χατζηγιάννη, όπως φαίνεται, αλλά και του… γνωστού make up artist και hairstylist Γιάννη Μαρκετάκη, ο οποίος έφτιαξε πρόσφατα στο χέρι του το τατουάζ που βλέπετε στη φωτογραφία.

Τη φωτογραφία ανάρτησε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο instagram χωρίς να γράψει το όνομα της όμορφης ηθοποιού και παρουσιάστριας, αλλά όλοι σχολίασαν ότι μοιάζει καταπληκτικά στη Ζέτα- κάτι που είναι αλήθεια.

marketeakis

Ο Γιάννης και η Ζέτα είναι πολύ καλοί φίλοι, αλλά και στενοί συνεργάτες εδώ και χρόνια, μάλιστα σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Espresso” είναι και η μούσα του!

Ο ίδιος πάντως έγραψε κάτω από την φωτογραφία ευχαριστώντας τον tattoo artist που το φιλοτέχνησε: “First session for my Medusa!! Thanks to Mr perfect Sake for such a great work!! You are a real artist bro!!”, δηλαδή: «Αυτό είναι το πρώτο μέρος από τη Μέδουσά μου. Άλλο μια επίσκεψη χρειάζομαι για να ολοκληρωθεί», κάτι που σημαίνει τα μαλλιά της Ζέτας θα είναι μαλλιά μέδουσας!

zetamarketakis