Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο Tae-Kwon-Do, στο Φάληρο η 10η απονομή των μουσικών βραβείων Mad.  Την βραδιά άνοιξε η Vassy μαζί με τον Mark Angelo με τον κόσμο να χειροκροτεί και να αποθεώνει τους καλλιτέχνες.

Το πρώτο βραβείο, της ποπ μουσικής κέρδισε η Demy. Την απονομή έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος ζήτησε από το κοινό να την χειροκροτήσει, καθώς όπως είπε «πέρασε δύσκολη περίοδο με την εξεταστική της  στη νομική».

Το βραβείο του πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη κέρδισε ο Παντελής Παντελίδης. Από την άλλη ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε απλά ντυμένος στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο για το τραγούδι της χρονιάς «Ποτέ ξανά», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να το αφιερώσω στην οικογένεια μου και στους συνεργάτες μου» και μεταξύ άλλων ευχαρίστησε και τη Ναταλία Γερμανού που έγραψε τους στίχους.

Το βραβείο για το Dance κομμάτι κέρδισαν οι Playmen με την Έλενα Παπαρίζου ενώ το Video clip λαϊκoύ κομματιού κέρδισαν «Τα Σάββατα» του Αντώνη Ρέμου. Δεν πρόλαβε να παραλάβει το βραβείο στα χέρια του ο Αντώνης Ρέμος και φίλησε στο στόμα την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ που ήταν εκεί για να τον χειροκροτήσει.

Το βραβείο για το καλύτερο ποπ – ροκ τραγούδι κέρδισε το «Ώρα μηδέν» του Γιώργου Σαμπάνη. Ο τραγουδιστής ευχαρίστησε μέσω βίντεο τον κόσμο, καθώς απουσίαζε από το event.

Το πρώτο του βραβείο Mad Video Music Awards κέρδισε ο Stan για το video clip urban. Το κοινό τον αποθέωσε και εκείνος άρχισε να φωνάζει από χαρά : «Δεν το πιστεύω!Θέλω να ευχαριστήσω ένα σωρό κόσμο!  Μάνα δεν ξέρω που είσαι κάπου εκεί στο βάθος. Σ’ αγαπώ πολύ»!

Το βραβείο γυναίκα καλλιτέχνης της χρονιάς κέρδισε η Έλενα Παπαρίζου. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Καίτη Γαρμπή με τους Rec. Τραγούδησαν ένα ποτ πουρί δικών της κομματιών. Το βραβείο ντουέτο-συνεργασία κέρδισαν οι Playmen με την Έλενα Παπαρίζου και την απονομή έκαναν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου.

Το βραβείο του καλύτερου συγκροτήματος το πήραν οι Μέλισσες.

Το βραβείο Mad Cyprus κέρδισαν οι Vegas , οι οποίοι έδωσαν συγχαρητήρια στις Μέλισσες για το βραβείο που πήραν νωρίτερα.

Τα “αίματα άναψαν” με το χορευτικό της Ντορέττας Παπαδημητρίου και της Μαίρης Συνατσάκη. Μέχρι και πάνω σε ελέφαντα ανέβηκαν.

Το βραβείο Fashion icon σε video clip κέρδισε το κομμάτι «Πιο έρωτας πεθαίνεις» με την Ελένη Φουρέιρα.

Το κοινό ξετρελάθηκε όταν στη σκηνή ανέβηκε ο Σάκης Ρουβάς ενώ τα Mad Awards του είχαν ετοιμάσει ένα αφιερωματικό βίντεο και εκείνος μάγεψε τον κόσμο με το τραγούδι του.

Το βραβείο καλλιτέχνη της χρονιάς κέρδισε ο Αντώνης Ρέμος και ήταν το δεύτερο της βραδιάς για τον τραγουδιστή. Μάλιστα αστειεύτηκε λέγοντας πως ήταν έτοιμος να φύγει από το γήπεδο. «Είναι σε μια στιγμή που τα τελευταία πέντε χρόνια πήρα τα μεγαλύτερα μαθήματα της ζωής μου. Μέσα από αυτά τα μαθήματα πρέπει να ξέρετε ότι πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί και να μην τα παρατάμε ποτέ» συμβούλεψε το κοινό.

Δείτε φωτογραφίες από τη  λαμπερή βραδιά

[doptg id=”90″]

Δείτε τα βίντεο της βραδιάς:

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player