Ξεκίνησε χθες το 10ο live του “Just the two of us 2” με την Ζέτα Μακρυπούλια να είναι για ακόμη μια φορά απαστράπτουσα επάνω στη σκηνή!

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό φορώντας  μια μακριά, λευκή, στράπλες τουαλέτα, και, αφού είπε την πρώτη «καλησπέρα» στους τηλεθεατές αλλά και στο κοινό που βρίσκεται στο στούντιο, υποδέχθηκε στη σκηνή τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια.

Η παρουσιάστρια του show ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό ότι στο αποψινό live τα ζευγάρια θα διαγωνιστούν σε δύο τραγούδια: το πρώτο θα είναι δικής τους επιλογής και το δεύτερο επιλογής των τριών κριτών του show.

Τέλος, λίγο πριν ξεκινήσει το διαγωνιστικό μέρος, η Ζέτα Μακρυπούλια καλωσόρισε και την κριτική επιτροπή, δηλαδή τον Γιώργο Θεοφάνους, τη Ρούλα Κορομηλά και τον Κρατερό Κατσούλη.

Δείτε την έναρξη του 10ο live

Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Παπαδόπουλος ήταν το πρώτο ζευγάρι που εμφανίστηκε στον προημιτελικό του μουσικού σόου και επέλεξε να ερμηνεύσει το «Sweat Dreams».

Το δεύτερο ζευγάρι, o Ιβάν Σβιτάιλο και η Έλενα Τσαγκρινού, εμφανίστηκαν στη σκηνή του μουσικού σόου και επέλεξαν να ερμηνεύσουν το «Χειροκρότημα».

Το τρίτο ζευγάρι, o Μάρκος Σεφερλής και η Στέλλα Καλλή επέλεξαν να ερμηνεύσουν το «Δε σου κάνω τον Άγιο».

Το τέταρτο και τελευταίο ζευγάρι του μουσικού σόου του Μεγάλου Καναλιού, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη, επέλεξε να τραγουδήσει ένα υπέροχο, συγκινητικό και γεμάτο συναίσθημα τραγούδι, το «Πόσο πολύ σ’ αγάπησα».

Μια έκπληξη μας επιφύλασσε ο προημιτελικός του μουσικού σόου του Μεγάλου Καναλιού. Όλοι οι τραγουδιστές που πέρασαν αλλά αποχώρησαν, βρέθηκαν ξανά μαζί στη σκηνή, τραγουδώντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Κατερίνα Στανίση, Χάρης Βαρθακούρης, Στέλιος Διονυσίου, Γιώργος Γιαννίας και Γιώργος Παπαδημητράκης ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια και εισέπραξαν το πιο μεγάλο χειροκρότημα του κοινού.

Στη δεύτερη εμφάνισή τους, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Παπαδόπουλος  ερμήνευσαν ένα τραγούδι που διάλεξε η κριτική επιτροπή. Το έχει γράψει ο Γιώργος Θεοφάνους και το έχουμε μάθει όλοι μας από τον Σάκη Ρουβά. Πρόκειται για το «Σε πεθύμησα».

Στη δεύτερη εμφάνισή τους o Ιβάν Σβιτάιλο και η Έλενα Τσαγκρινού, ερμήνευσαν την μεγάλη επιτυχία του Bruno Mars, «Locked out of Heaven».

Το τρίτο ζευγάρι του προημιτελικού, o Μάρκος Σεφερλής και η Στέλλα Καλλή, ερμήνευσε το «Όσο έχω εσένα», στη δεύτερη εμφάνισή τους.

Το τέταρτο και τελευταίο ζευγάρι του προημιτελικού, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη, ερμήνευσε ένα τραγούδι που ερμήνευσαν το «24.000 baci».