Ξεκίνησε χθες το 11ο live του “Just the two of us 2″, δηλαδή ο ημιτελικός με την Ζέτα Μακρυπούλια να είναι σέξι με ένα κομψό outfit και, αφού είπε την πρώτη «καλησπέρα» στους τηλεθεατές αλλά και στο κοινό που βρισκόταν στο στούντιο, υποδέχθηκε στη σκηνή τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια.

Η παρουσιάστρια ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό ότι στο χθεσινό live τα τρία ζευγάρια που διεκδικούν τη συμμετοχή τους στον τελικό, θα διαγωνιστούν σε τρία τραγούδια: το πρώτο είναι δική τους επιλογή, το δεύτερο είναι επιλογή της κριτικής επιτροπής και το τρίτο της παραγωγής.

Τέλος, λίγο πριν ξεκινήσει το διαγωνιστικό μέρος, η Ζέτα Μακρυπούλια καλωσόρισε και την κριτική επιτροπή, δηλαδή τον Γιώργο Θεοφάνους, τη Ρούλα Κορομηλά και τον Κρατερό Κατσούλη.

Δείτε την έναρξη του 11ο live

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς ήταν το πρώτο ζευγάρι που εμφανίστηκε στον ημιτελικό του μουσικού σόου και επέλεξε να ερμηνεύσει το « Με λένε Πόπη» του Γιώργου Νταλάρα.

Το δεύτερο ζευγάρι, o Μάρκος Σεφερλής και η Στέλλα Καλλή, εμφανίστηκαν στη σκηνή του μουσικού σόου και επέλεξαν να ερμηνεύσουν το «Γίνεται» του Παντελή Παντελίδη.

Το τρίτο και τελευταίο ζευγάρι του μουσικού σόου του Μεγάλου Καναλιού, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, επέλεξε να τραγουδήσει το «Zombie».

Ο δεύτερος κύκλος εμφανίσεων των ζευγαριών που τα τραγούδια ήταν επιλογή της κριτικής επιτροπής.

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς ήταν το πρώτο ζευγάρι στο δέυτερο κύκλο εμφανίσεων του σόου και επέλεξαν να ερμηνεύσουν το « Let Me Entertain You».

Το δεύτερο ζευγάρι, o Μάρκος Σεφερλής και η Στέλλα Καλλή, εμφανίστηκαν στη σκηνή του μουσικού σόου στο δέυτερο κύκλο εμφανίσεων και ερμηνεύσαν το «Μη Φύγεις Τώρα»

Και το τρίτο ζευγάρι στο δεύτερο κύκλο εμφανίσεων του σόου, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, επέλεξαν να τραγουδήσουν το «Στα ‘Δωσα Όλα».

Ο τρίτος κύκλος εμφανίσεων των ζευγαριών που τα τραγούδια ήταν επιλογή της παραγωγής

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς ήταν το πρώτο ζευγάρι στο τρίτο κύκλο εμφανίσεων του σόου και επέλεξαν να ερμηνεύσουν το «Η Αγάπη Θέλει Δύο».

Το δεύτερο ζευγάρι, o Μάρκος Σεφερλής και η Στέλλα Καλλή, εμφανίστηκαν στη σκηνή του μουσικού σόου στο τρίτο κύκλο εμφανίσεων και ερμηνεύσαν το «Μέτρα»

Και το τρίτο ζευγάρι στο τρίτο κύκλο εμφανίσεων του σόου, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, επέλεξαν να τραγουδήσουν το «Χίλιες Βραδιές».

Μια έκπληξη μας επιφύλασσε ο ημιτελικός του μουσικού σόου του Μεγάλου Καναλιού. Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Μίνως Θεοχάρης ήταν καλεσμένοι στον ημιτελικό του «Just the 2 of Us» και ερμήνευσαν, σε ένα ντουέτο- έκπληξη, το τραγούδι «Χωριό μου, Χωριουδάκι μου», το οποίο ακούγεται στους τίτλους αρχής της επιτυχημένης σειράς του Mega, «Κάτω Παρτάλι».

Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκαν η Στέλλα Καλλή, η Μυριέλλα Κουρεντή, η Αντιγόνη Ψυχράμη αλλά και η Έλενα Τσαγκρινού, ερμηνεύοντας το τραγούδι «It’s Raining Men» και εισέπραξαν το πιο μεγάλο χειροκρότημα του κοινού.

Τα δύο ζευγάρια που προκρίθηκαν στον τελικό του «Just the 2 of Us» είναι η Μυριέλλα Κουρεντή με τον Γιώργο Παπαδόπουλο και ο Μάρκος Σεφερλής με τη Στέλλα Καλλή. Το ζευγάρι που αποχώρησε στον ημιτελικό του show είναι ο Δημήτρης Μακαλιάς με την Αντιγόνη Ψυχράμη.