Ξεκίνησε χθες ο τελικός «Just the 2 of Us» για να ολοκληρώσει τον δεύτερο κύκλο του και να αναδείξει τον μεγάλο νικητή αυτής της σεζόν, ανάμεσα στους Μάρκο Σεφερλή με τη Στέλλα Καλλή και τη Μυριέλλα Κουρεντή με τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια φορώντας ένα μίνι φόρεμα, χόρεψε στον ρυθμό του «Love Me Again», είπε την πρώτη «καλησπέρα» στους τηλεθεατές, υποδέχθηκε στη σκηνή όλα τα ζευγάρια που έλαβαν μέρος στα έντεκα live shows και καλωσόρισε την κριτική επιτροπή του show, δηλαδή τον Γιώργο Θεοφάνους, τη Ρούλα Κορομηλά και τον Κρατερό Κατσούλη.

Tα ζευγάρια διαγωνίστηκαν σε τρία τραγούδια: το πρώτο και το δεύτερο είναι δική τους επιλογή, το τρίτο της κριτικής επιτροπής, ενώ το ένα από τα τραγούδια της επιλογής τους θα το τραγουδήσουν σόλο.

Δείτε την έναρξη του σόου

Ο Μάρκος Σεφερλής και η  Στέλλα Καλλή ήταν το πρώτο ζευγάρι που εμφανίστηκε στον τελικό του μουσικού σόου και επέλεξε να ερμηνεύσει το “Τι Ήμουνα για Σένα”.

Το δεύτερο ζευγάρι η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Παπαδόπουλος , εμφανίστηκαν στη σκηνή του μουσικού σόου και επέλεξαν να ερμηνεύσουν το «The Time of My Life».

Ο δεύτερος κύκλος εμφανίσεων των παικτών που τα τραγούδια ήταν δική τους επιλογή.

Η σόλο εμφάνιση του Μάρκου Σεφερλή που ερμήνευσε “Το Ωραιότερο Πλάσμα του Κόσμου” και ξεσήκωσε το κοινό.

Η σόλο εμφάνιση της Μυριέλλας Κουρεντή που κατάφερε να συγκινήσει την κριτική επιτροπή ερμηνεύοντας το “Let It Go”

Ο τρίτος κύκλος εμφανίσεων των ζευγαριών που τα τραγούδια ήταν επιλογή της κριτικής επιτροπής.

Τα δύο ζευγάρια ερμήνευσαν το «Σ’ Αγαπώ», σε μουσική και στίχους του Γιώργου Θεοφάνους ο οποίος, μάλιστα, τους συνόδεψε στο πιάνο. Τόσο ο Μάρκος Σεφερλής με τη Στέλλα Καλλή όσο και η Μυριέλλα Κουρεντή με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, τραγούδησαν από ένα κουπλέ και ένα ρεφρέν, ενώ στο φινάλε του κομματιού τραγούδησαν όλοι μαζί.

Μια έκπληξη μας επιφύλασσε ο τελικός του μουσικού σόου του Μεγάλου Καναλιού. Ο Δημητρής Ουγγαρέζος τραγούδησε μαζί με την Ράνια Κωστάκη και την Τέτα Καμπουρέλη.

Σύμφωνα με τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού, το ζευγάρι που αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του δεύτερου κύκλου του «Just the 2 of Us» είναι η Μυριέλλα Κουρεντή με τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια ευχαρίστησε το Mega για τη στήριξη και την καινούρια συνεργασία τους, αναφέρθηκε σε όλους τους συντελεστές που εργάστηκαν για την πραγματοποίηση του «Just the 2 of Us» και, τέλος, ευχήθηκε «καλό καλοκαίρι» στο τηλεοπτικό κοινό.