Στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής πέρασαν μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών η 33χρονη παρουσιάστρια και ο 41χρονος προπονητής μπάσκετ μαζί με την 3 ετών κόρη τους Μαρία Αλεξάνδρα.

Διέμειναν σε ξενοδοχείο της παραλίας Ποσειδίου για πέντε ημέρες και στις 28 Ιουλίου επέστρεψαν όλοι μαζί στις Σέρρες, όπου ζουν μόνιμα τον τελευταίο χρόνο. “Η Όλγα και ο Νίκος είχαν χρόνια να επισκεφθούν τη Χαλκιδική. Το καθημερινό τους πρόγραμμα περιλάμβανε εξορμήσεις, παρέα με δύο φιλικά τους ζευγάρια, σε διαφορετικές παραλίας της Κασσάνδρας. Μετά το τέλος των διακοπών τους σκοπεύουν να μετακομίσουν από τις Σέρρες στη Βοιωτία, αφού ο Νίκος υπέγραψε συμβόλαιο ως νέος προπονητής της τοπικής ομάδας” αναφέρει στο περιοδικό ΟΚ! φίλος του ζευγαριού.

“Λόγω των νέων καθηκόντων του Νίκου στην ομάδα μπάσκετ της Λιβαδειάς, η αρχική σκέψη τους ήταν να μείνει η Όλγα με την κόρη τους στην Αθήνα και εκείνος να είναι κοντά τους, όταν το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Η έντονη επιθυμία όμως, που εξέφρασε η Μαρία Αλεξάνδρα να μην αποχωριστεί καθόλου τον μπαμπά της έκανε το ζευγάρι να αναθεωρήσει τα σχέδια του” συμπληρώνει η ίδια πηγή.

Δείτε φωτογραφίες

lafazani1

lafazani2

lafazani3

lafazani4