Μετά τη Monica Bellucci και τον Vincent Cassel, άλλο ένα διαζύγιο “βόμβα” ….είναι στο δρόμο και έρχεται. Ο λόγος για την Khloe Kardashian και τον Lamar Odom.

Σύμφωνα με το TMZ πάντως, μέχρι στιγμής το ζευγάρι δεν έχει επικοινωνήσει με κάποιον δικηγόρο για να προχωρήσει οριστικά στον χωρισμό του.

Ο διάσημος μπασκετμπολίστας του NBA, Lamar Odom, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του TMZ, εδώ και καιρό βρίσκεται σε αντιπαράθεση με την  ομάδα του για τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, που αντιμετωπίζει χρόνια.

Μάλιστα, την περασμένη Τετάρτη η ριάλιτι star φαίνεται να«πέταξε» έξω από το σπίτι τον 33χρονο σύζυγό της, όταν εκείνος αρνήθηκε βοήθεια για τον εθισμό του στις ουσίες.

Khloe+Kardashian+Lamar+Odom+Out+Dinner+Katsuya+izU_BbePLx7l

Ο μπασκετμπολίστας έκανε χρήση κοκαΐνης για περίπου δύο χρόνια, ενώ πηγές λένε πως η Khloe προσπαθούσε όλο αυτό το διάστημα να κρύψει τον πόνο της, από την οικογένειά της.  Την ίδια στιγμή που η μητέρα της, Kris Jenner, γνώριζε το πρόβλημα του Odom, νωρίτερα από τις αδερφές της Khloe, Kim και Courtney.

Για μήνες, κυκλοφορούσαν φήμες πως ο γάμος του ζευγαριού βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, οι οποίες “φούντωσαν” μετά την αποκάλυψη δύο γυναικών που ισχυρίστηκαν πως, είχαν δεσμό με τον μπασκετμπολίστα.

lamar

Την περασμένη Παρασκευή, η Khloe Kardashian εμφανίστηκε στο γυμναστήριο χωρίς τη βέρα στο χέρι της, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τη θέλουν να χωρίζει οριστικά.

 Δείτε τι λένε τα ρεπορτάζ των ξένων media για τον φημολογούμενο χωρισμό της Khloe Kardashian και του Lamar Odom