Ο Έλληνας Versace, όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του καταγόταν από τη Μικρά Ασία, αλλά γεννήθηκε στη Χαλκίδα,  απ’ όπου έφυγε σε μικρή ηλικία προκειμένου να κυνηγήσει τα όνειρά του, αφήνοντας πίσω τους γονείς του και τις τρεις αδερφές του.

Η καριέρα του ξεκίνησε το 1974. Οι δημιουργίες του Μιχάλη Ασλάνη φιγουράριζαν σε όλα τα εξώφυλλα των ελληνικών περιοδικών, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές, ενώ τις δημιουργίες του είχαν φορέσει τα μεγαλύτερα ονόματα από τον χώρο του modeling και της τηλεόρασης.

Μερικές από τις επώνυμες κυρίες που ντύθηκαν με τα ρούχα του ήταν οι: Ρούλα Κορομηλά, Βάνα Μπάρμπα,  Μαριέττα Χρουσαλά, Βίκυ Κουλιανού, Ειρήνη Σκλήβα, Εύη Βατίδου, Βάλια Κακούτη, Άντζελα Ευρυπίδη, Εύη Βατίδου, Ρέα τουτουνζή, Νόνη Δούνια και άλλες.

Το govastileto.gr έψαξε και βρήκε σπάνιες φωτογραφίες από τη ζωή του Μιχάλη Ασλάνη. Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε τον σχεδιαστή να ποζάρει με τους: Ρούλα Κορομηλά, Ηρώ Μουκίου, Τάνια Καψάλη, Βερόνικα Αργέτζη, Άντζελα Δημητρίου, Γιάννης Καζανίδης, Βασίλειος Κωστέτσος, Ίνα Λαζόπουλου, Εβελίνα Παπαντωνίου, Δήμητρα Λιάνη, Βάνα Μπάρμπα, Ιωάννα Σουλιώτη, Λόλα Νταϊφά, Νανά Δούκα, Πάνος Μιχαλόπουλος.

Η κηδεία του Μιχάλη Ασλάνη θα γίνει το Σάββατο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Χαλκίδα.

Αυτό είναι το άλμπουμ της ζωής του Μιχάλη Ασλάνη

[doptg id=”476″]