Η Ναταλία Γερμανού μπορεί να έχει προσκαλέσει αρκετούς καλλιτέχνες στην εκπομπή της στον Ant1 «Η Γερμανού ξανάρχεται», όμως, κάποιοι της είπαν και όχι. Ανάμεσα σε αυτούς και η Δέσποινα Βανδή. 

Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, μία ανάρτηση της παρουσιάστριας στον λογαριασμό της στο Twitter, πριν από μερικές μέρες, άνοιξε νέο κύκλο συζητήσεων. Συγκεκριμένα, μία θαυμάστρια της Δέσποινας Βανδή ρώτησε την παρουσιάστρια μέσα από το Τwitter αν θα δούμε την τραγουδίστρια στην εκπομπή της και η Ναταλία απάντησε: «Την ζητήσαμε κοριτσάκι αλλά δεν θέλει να κάνει συνεντεύξεις».

Από τη μία η άρνηση της Δέσποινας να παρευρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας, από την άλλη η δήλωση της παρουσιάστριας έκανε πολλούς να μιλούν πως η πρώτη κόντρα του 2014 είναι γεγονός!

Σύμφωνα όμως, με δημοσίευμα του περιοδικού “YES!” η αλήθεια είναι άλλη. Η Ναταλία όταν εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της σε συνέντευξή της δεν είχε στο μυαλό της τη Δέσποινα αλλά έναν άντρα τραγουδιστή, ο οποίος αρνήθηκε να εμφανιστεί στην εκπομπή της ή τουλάχιστον αρχικά. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του περιοδικού, ο τραγουδιστής και η Ναταλία συναντήθηκαν μέσα στις γιορτές και έλυσαν την παρεξήγηση.