Το μιούζικαλ “Ξημερώνει Κυριακή” εμπνευσμένο, από την ιστορία των πολυτραγουδισμένων και διαχρονικών επιτυχίων του Μίμη Πλέσσα και Λευτέρη Παπαδόπουλου από τον ιστορικό δίσκο «ο Δρόμος» και το «Μίλα μου για λευτεριά» έκανε χθες το βράδυ επίσημη πρεμιέρα στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr βρέθηκε εκεί και κατέγραψε όλα όσα έγιναν αλλά και τους επώνυμους που έδωσαν το “παρών”.

Ανάμεσά τους ήταν η Ζέτα Δούκα, ο Μίμης Πλέσσας με την Λουκίλα Καρρέρ και την κόρη τους, η Μιμή Ντενίση με τον Σωτήρη Πολύζο, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Βίκυ Βολιώτη, ο Χρήστος Σπανός, η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και πολλοί άλλοι.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Κώστας Αρζόγλου, Μιχάλης Μητρούσης, Γιώτα Φέστα, Δημήτρης Αλεξανδρής, Βασίλης Παλαιολόγος, Δώρα Χρυσικού, Αννίτα Κούλη, Γιάννης Καραούλης. Η συνοδεία πολυμελούς ορχήστρας είναι επίσης μέρος του προγράμματος και διευθύνει ο μαέστρος Κωνσταντίνος Παγιάτης. Τα κείμενα έχουν γράψει οι Παναγιώτης Μπρατάκος και Μάρω Μπουρδάκου.

Τραγουδούν επίσης οι: Ειρήνη Κυρμιζάκη, Στέλιος Κέλλερης, Νικόλας Μπράβος, Γιάννης Μωραΐτης, Γιώργος Νικητόπουλος, Μάυ Χάννα, Αμαλία Ασκορδαλάκη, Κέλυ Γιακουμάκη.

Τέλος τα τραγούδια “Γέλαγε η Μαρία”, “Μέθυσε απόψε το κορίτσι μου” και “Το άγαλμα” ερμηνεύτηκαν ζωντανά από τη Ρένα Κουμιώτη και τον Δημήτρη Μπάση.

 

Δείτε φωτογραφίες από την επίσημη πρεμιέρα:

[doptg id=”1467″]