Μόλις δύο εβδομάδες πριν τον μεγάλο τελικό του show, το 13ο live του «Dancing with the stars 4» ολοκληρώθηκε. Η οικοδέσποινα του show, Δούκισσα Νομικού, εμφανίστηκε στο πλατό φορώντας μια εντυπωσιακή strapless δημιουργία. Μετά την πρώτη «καλησπέρα» προς το τηλεοπτικό κοινό, η διάσημη παρουσιάστρια καλωσόρισε την κριτική επιτροπή, Αλέξη ΚωστάλαΓκαλένα ΒελίκοβαΓιάννη Λάτσιο και Κάτια Δανδουλάκη. 

Στον προημιτελικό τα τέσσερα ζευγάρια κλήθηκαν να χορέψουν μια νέα χορογραφία, αλλά και να συνεργαστούν με παλαιότερους παίκτες του show στη διαδικασία του “Dance Trio”. Συγκεκριμένα, ο Ησαΐας Ματιάμπα κλήθηκε να χορέψει με την παρτενέρ του και τη Λάουρα Νάργες, η Κλέλια Πανταζή με τον Άλεξ Κάβδα, η Μαίρη Συναστάκη με τον Ηλία Βρεττό και η Κατερίνα Στικούδη με την Ευαγγελία Αραβανή.

Ακόμα, για πρώτη φορά στο πλατό του “Dancing WIth The Stars” η Βίκυ Χατζηβασιλείου, αλλά και ο Θοδωρής Μαραντίνης έδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες, πραγματοποιώντας δύο μοναδικές guest εμφανίσεις.

Το φλαμένγκο της Βίκυς Χατζηβασιλείου

Ο χορός του Θοδωρή Μαραντίνη

Οι δύο παίκτριες που ήρθαν αντιμέτωπες για την παραμονή τους στο “Dancing With The Stars 4” ήταν η Κατερίνα Στικούδη και η Μαίρη Συνατσάκη. Τελικά, από το show αποχώρησαν η Μαίρη Συνατσάκη και ο παρτενέρ της, Yuri Dimitrov.

Η αποχώρηση της βραδιάς