Ο Θανάσης Αλευράς κάνει όνειρα και σχέδια για το μέλλον του. «Σκέφτομαι μεγάλα πράγματα, μεγαλεία. Για μένα όλα τα πράγματα είναι πιθανές εκδοχές, δεν θα πω εύκολα “αυτό δεν γίνεται”, ούτε μου αρέσει να το ακούω από κάποιον. Ο καθένας είναι μια πολύ προσωπική περίπτωση επάνω σε αυτό τον πλανήτη.

Αν δουλέψει και πιστέψεις για κάτι που έχεις φανταστεί, μπορεί και να γίνει, φυσικά ονειρευτεί και δεν τα έχω εγκαταλείψει στην πορεία, ναι, έχουν γίνει όλα, γιατί μεγαλώνοντας αλλάζεις και αναθεωρείς τα πράγματα. Αυτά που δεν έγιναν ήταν εκείνα που στην πορεία δεν με ενδιέφεραν πια, δεν τα ήθελα πολύ. Κάνω με κόπο αυτή τη δουλειά, δεν μου είναι εύκολη, είναι δύσκολη και ομαδική ταυτόχρονα. Έχω ξεκινήσει τη δουλειά μέσα από ομάδες, έχω δουλέψει πολύ ομαδικά.

Μου αρέσει πολύ η δουλειά μου και χαίρομαι με αυτά που μου συμβαίνουν, κατά τα άλλα ένα κομμάτι αυτής, του πολύ φαίνεσθαι, δεν το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον. Να συντηρείς, να φτιάξεις μια εικόνα για να βοηθήσει τη δουλειά σου; Δεν το ξέρω αυτό» είπε στο Λοιπόν ο αγαπημένος ηθοποιός.