Θύμα διαφημιστικής απάτης για αδυνατιστιά προϊόντα -κάτι που δείχνει, ότι συμβαίνει συχνά το τελευταίο διάστημα- έπεσε η Καίτη Γαρμπή.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso έμαθε για αυτή την κίνηση εις βάρος της και είναι έτοιμη να προβεί σε μηνύσεις.

Εταιρεία πώλησης σπρέι αδυνατίσματος στη σελίδα της στο διαδίκτυο διαφημίζει το συγκεκριμένο σπρέι, χρησιμοποιώντας το όνομα της Καίτης εν αγνοία της και μιλάει για το μυστικό της σιλουέτας με τον βαρύγδουπο τίτλο: «Δεν θα πιστέψετε τι κρατούσε μυστικό η Καίτη Γαρμπή» ενώ δείχνει και τη φωτογραφία της Ελληνίδας τραγουδίστριας. Μάλιστα στο άρθρο της δημοσιεύει συνέντευξη της περσινής εκπροσώπου της Ρωσίας στην Eurovision, Πολίνα Γκαγκάρινα, η οποία ισχυρίζεται ότι έχασε 40 κιλά.

Η Καίτη Γαρμπή μόλις έμαθε για την διαφήμιση, στην οποία δεν έχει καμιά ανάμειξη επικοινώνησε με το δικηγόρο της, ζητώντας του να πράξει το αναγκαίο και να προβεί σε μηνύσεις, προκειμένου να αποκατασταθεί η φήμη της και ο συσχετισμός της με το προϊόν αμφιβόλου ποιότητος που διαφημίζεται στο διαδίκτυο.