Η είδηση έσκασε σαν βόμβα «Η Ηλιάδη και ο Γκέντζογλου, χωρίζουν!» Μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων μία έντονη φημολογία άρχισε να διαδίδεται για το ζευγάρι, ενώ η τρίχα έγινε τριχιά παρουσιάζοντας την τραγουδίστρια να έχει ελαττώσει τις επισκέψεις στην Ιταλία σε σύγκριση με την συχνότητα που γινόταν παλαιότερα.

ο Σάββας από το 2014 ζει μόνιμα στην Ιταλία, αφού ο μέσος παίχτης παίζει στο Μπάρι. Όπως είναι φυσικό και επόμενο, οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις είναι τόσο αυξημένες, που δυσκολεύουν τις συχνές μετακινήσεις.

Από την άλλη η Αγγελική μια τα live της στην επαρχία, και από την άλλη η προετοιμασία της νέας της δισκογραφικής δουλειάς, δεν την άφηναν  να ταξιδέψει στην Ιταλία για να δει τον αγαπημένο της.

Οι φήμες ενισχύθηκαν ακόμη περισσότερο όταν η τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ,νέες φωτογραφίες από τις ολιγοήμερες διακοπές της στην Μύκονο, χωρίς να διευκρινίζει αν είναι μόνη της ή με παρέα.

Το δε σέξι λευκό σορτσάκι που φορούσε, έκανε το γύρο του διαδικτύου, με  τις κακές γλώσσες να μιλούν για νέα κρίση στην σχέση της με τον Γκέντζογλου. Ενώ οι πιο επίμονοι, ξεκίνησαν να μιλούν ακόμη και για χωρισμό.

Όσοι γνωρίζουν την Αγγελική Ηλιάδη, κάνουν λόγο για ένα άτομο  χαμηλών τόνων , που δεν επιδιώκει ούτε τις διαψεύσεις πόσο μάλλον τις επιβεβαιώσεις για την προσωπική της ζωή.

Φροντίζει όμως να μιλά με τις πράξεις της. Τα χαρμόσυνα νέα διαδίδονται γρήγορα, ο Σάββας τελικά πήρε την πολυπόθητη άδεια από την ομάδα του Μπάρι και η λαχτάρα του να σφίξει στην αγκαλιά του τον μικρό του γιο Βασίλη, ήταν τόσο μεγάλη που πήρε την πρώτη πτήση για Αθήνα.

Μία εικόνα, χίλιες λέξεις όπως λένε! Γκέντζογλου και Ηλιάδη ξανά μαζί! Όσο για τις φήμες περί  χωρισμού; «ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας», μας πληροφόρησε πρόσωπο του κοινού στενού οικογενειακού  κύκλου του ζευγαριού.

Ο Σάββας και η Αγγελική λατρεύουν  τις βόλτες στην παραλία της Βουλιαγμένης και ειδικά όταν έχουν δίπλα τους και τον μικρό Βασίλη, είναι ότι καλύτερο.

Ένα από τα ευχάριστα μεσημέρια,  ήταν αυτό που πέρασαν πριν από λίγες μέρες δίπλα στην θάλασσα, με ήλιο, παιχνίδι, χαλαρή κουβέντα , ωραίο φαγητό  και παρέα με τον φίλο τους και νονό του μικρού τους  Πάρη Κουλουμπή.

Βέβαια την παράσταση  έκλεβε συνέχεια, ο μικρός Βασίλης με την μαμά και τον μπαμπά να τον κυνηγούν στην παραλία.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους, η απόλυτη οικογενειακή ευτυχία!