Ο Αχιλλέας Μπέος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην εκπομπή «T –Live». Ο δήμαρχος Βόλου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις δηλώσεις που έκανε για αυτόν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και απάντησε πως είναι κατάντια που βρίσκεται στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Όταν βλέπεις τον Μικρούτσικο σε τέτοιες εκπομπές, όπως της Σκορδά και της Καινούργιου, δεν θα αναφερθώ ούτε στη Φαίη ούτε στην Καινούργιου για πολλά πράγματα που γνωρίζω, ιδιαίτερα όταν ήρθε η Φαίη από το χωριό. Είναι κατάντημα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο που βρίσκεται στο πάνελ της Καινούργιου. Δεν θα σχολιάσω της δηλώσεις του Μικρούτσικου, είναι λυπηρό να έχει πέσει ένας άνθρωπος σε αυτό το επίπεδο. Που είμαι εγώ και που είναι αυτοί. Τίποτα άλλο» είπε αρχικά ο δήμαρχος στον Alpha.

«Και να ήθελα να είμαι ρατσιστής δεν μπορώ να είμαι. Από το 1999 είμαι ιδιοκτήτης ομάδας, είτε στον Πανιώνιο, είτε στον Ολυμπιακό Βόλου, είτε στον Βόλο τώρα. Και μέσα σε αυτές τις ομάδες έχουμε πολλούς έγχρωμους ποδοσφαιριστές κι είμαι δίπλα τους. Μπορείτε να πάρετε μία συνέντευξη να σας πουν πώς τους συμπεριφέρομαι. Πολλοί από αυτούς με αποκαλούν πατέρα» πρόσθεσε, χαρακτηρίζοντας αθλιότητες τις δηλώσεις Μικρούτσικου.

Δείτε το σχετικό βίντεο