Ο γιος του Παύλου και την Marie Chantal, Αχιλλέας, την Τρίτη 16 Μαΐου αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο.

Ο 22χρονος γιος του ζευγαριού, ολοκλήρωσε τις σπουδές του σε Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης κάνοντας υπερήφανους τους γονείς του οι οποίοι ήταν φυσικά δίπλα του σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα για εκείνον.

Χαρούμενη μητέρα, η Marie Chantal μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα από την ορκωμοσία του Αχιλλέα αλλά και με τον ίδιο να περπατά στους δρόμους της πόλης μαζί με την σύντροφό του, Ιζαμπέλα Μασενέ

«Το αγόρι μου αποφοίτησε σήμερα από το Πανεπιστήμιο Νέας Υόρκης με διάκριση», έγραψε η Marie Chantal σε ένα από τα story της.

Από την πλευρά του και ο Παύλος δημοσίευσε μία φωτογραφία του Αχιλλέα, την οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα, «Περπατώντας προς το μέλλον σου. Ορκωμοσία Νέα Υόρκη».

Δείτε τις αναρτήσεις του Παύλου, της Marie Chantal και της Ολυμπίας:

Ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 2000 στη Νέα Υόρκη κι έχει συμπληρώσει τα 22 του χρόνια. Η οικογένειά του ζούσε στις ΗΠΑ κατά τη γέννησή του, ωστόσο, μεγάλωσε στην Αγγλία, όπου και βαφτίστηκε σε ηλικία 10 μηνών. Επέστρεψε στη Νέα Υόρκη όταν τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του ξεκίνησαν τις σπουδές τους εκεί κι εκείνος ακολούθησε τα χνάρια τους σπουδάζοντας στις ΗΠΑ. Παράλληλα με τις σπουδές του έχει ξεκινήσει και την καριέρα του στην υποκριτική με έναν ρόλο στην σαπουνόπερα Τόλμη και Γοητεία, όπου πρωταγωνιστεί και η θεία του, Θεοδώρα Γλύξμπουργκ.

Η Ιζαμπέλα Μασενέ και ο Αχιλλέας Γλίξμπουργκ είναι µαζί περισσότερο από ενάµιση χρόνο, έχουν βολτάρει µε τη βέσπα του σε Σπέτσες και Πόρτο Χέλι, έχουν καταγραφεί (το 2021) από παπαράτσι, έχουν παρτάρει non stop παρέα και µε άλλα µέλη της οικογένειας Γλύξµπουργκ, έχουν κάνει διακοπές σε Γκστάαντ, Ν.Υ., Σεν Μόριτζ, σε εξωτικούς προορισµούς.

Η Ιζαμπέλα Μασενέ είναι κόρη και κληρονόµος της 56χρονης Ναταλί Μασενέ, της δισεκατοµµυριούχου ιδρύτριας του Νο 1 παγκοσµίως e-shop πολυτελών ειδών µόδας Νet-Α-Porter. Είναι επίσης επιστήθια φίλη της Μαρίας Ολυµπίας Γλύξµπουργκ.