Η ετεροθαλής αδελφή του Γιώργου Νταλάρα, Ελένη Νταλάρα, τοποθετήθηκε σχετικά με τον πρόσφατο εκνευρισμό του τραγουδιστή, μετά από ερωτήσεις δημοσιογράφων, κατά την έξοδο του από ραδιοφωνικό σταθμό, όπου έδινε συνέντευξη.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Νταλάρας τα «έβαλε» με τους ρεπόρτερ που τον περίμεναν το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου, για να του αποσπάσουν κάποιες δηλώσεις. Οι δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν για τις πρόσφατες αναφορές του στον Αντώνη Ρέμο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, με αποτέλεσμα να εκνευριστεί. «Θα κοιτάτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και θα ντρέπεστε» είπε, μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση της Ελένης Νταλάρα

Η Ελένη Νταράλα, προχώρησε μία σχετική ανάρτηση μέσω Facebook, στην οποία έγραψε:

«Mε ρωτάτε για τις δηλώσεις του κυρίου Νταλάρα. Διαφωνώ… Άποψη μου… Μου θυμίζει το τραγούδι “Για το καλό μου”. Γνωρίζουμε το “πόσο καλός άνθρωπος είναι” ο Κύριος Νταλάρας.. Γνωρίζουμε το πόσο έχει βοηθήσει καλλιτέχνες νέους και παλαιότερους, που δούλευαν σε σκυλάδικα που πάντα υποτιμούσε εκ του ασφαλούς γιατί ο ίδιος κατόρθωνε και έπαιρνε επιχορήγησες για τις δουλειές του.

Σίγουρα η κορυφή δεν είναι εύκολη για να την κατακτήσεις… Κάποιοι όμως δεν είχαν τις ίδιες ευκαιρίες, το ίδιο άστρο… τις ίδιες δυνάμεις και δυνατότητες… Όταν είσαι όμως στη κορυφή… αξίζει να σκύψεις στα προβλήματα των άλλων… Δεχόμαστε όλες τις απόψεις… ελευθερία του λόγου έχουμε…… Κριτική εκ του ασφαλούς όμως δεν κάνουμε…

Μπορούμε να κάνουμε κριτική, όταν έχουμε βοηθήσει συναδέλφους, όταν έχουμε σκύψει στα προβλήματα τους, όταν προσφέρουμε δουλειά σε νέους, καινούριους ανθρώπους κι όχι στο γνωστό παρεάκι μας…

Υπάρχουν συνάδελφοι που καλώς ή κακώς ο χώρος δεν μπορεί να απορροφήσει. Που βλέποντας παλαιότερους να πεθαίνουν στην ψάθα, κάνουν και κάτι άλλο για να επιβιώσουν… Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή… τίποτα δεν μπορεί να κατεβάσει την καλλιτεχνική αξία κανενός. Και ο Κούρκουλος κάποτε διαφήμιζε την Colgate… αλλάζουν οι εποχές.. Όσο για τη δήλωση προς τους δημοσιογράφους των 500 ευρώ. Άποψη μου, εγώ όταν αργήσει το delivery, δεν τα βάζω με το παιδί αλλά με το μαγαζί».

 

Η Ελένη Νταράλα στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Η Ελένη Νταράλα μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» δίνοντας τη δική της απάντηση στο ξέσπασμα του τραγουδιστή κατά των δημοσιογράφων, ενώ αποκάλυψε πως ο ίδιος δεν παραδέχτηκε ποτέ μέχρι σήμερα τα συγγενική τους σχέση.

«Διαφωνώ με τις δηλώσεις του κυρίου Νταλάρα, και διαφωνώ γιατί θα σας θυμίσω το τραγούδι “Για το καλό μου”, και γνωρίζουμε όλοι πόσο καλός άνθρωπος είναι ο κύριος Νταλάρας. Έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο… είναι φιλάνθρωπος… ασχολείται με όσους τραγουδιστές που ζούσαν την οικογένειά τους τραγουδώντας σε μαγαζιά που τα ονόμαζε σκυλάδικα. Εγώ δε ξέρω τι είναι τα σκυλάδικα. Εγώ ξέρω ότι είχα να κάνω με πολύ καλά αφεντικά.

Και ξαφνικά, βλέπω τον κύριο Νταλάρα που προσβάλλει τη νέα γενιά. Έχουν αλλάξει οι εποχές. Ο τραγουδιστής και ο ηθοποιός, δεν είναι όπως ήταν παλιά, που τους βλέπαμε επτά φορές την εβδομάδα, υπήρχαν χρήματα, ο κύριος Νταλάρας έκανε τον αριστερό με αριστερή τσέπη και έκανε συναυλίες αλλά υποτιμούσε πάντα τα μαγαζιά που δουλεύανε κάθε μέρα» ανέφερε η Ελένη Νταράλα.

Και πρόσθεσε: «Με προσβάλλουν οι απόψεις του. Προσέβαλλε ένα κορίτσι που ξεκίνησε τη δημοσιογραφία από τα χαμηλά σκαλοπάτια, όπως όλοι. Θέλω να πω σε αυτό το κορίτσι να μη στεναχωρηθεί, ήταν μια κακή δήλωση και προσβολή. Δε μπορεί να λέει σε μια οικογένεια, που το παιδί της επέλεξε να κάνει αυτό το επάγγελμα, και να το προσβάλλει έτσι. Ας μη μιλάμε με ονόματα. Εσύ ποιος είσαι που προσβάλλεις;

Είμαστε ετεροθαλή αδέλφια. Ο κύριος Νταλάρας, δεν έχει ποτέ παραδεχτεί ότι έχει αδέλφια. Τι να λέμε τώρα; Δε συμφωνώ με τον κύριο Νταλάρα, δε ξέρω ποιος είναι. Διαφωνώ με αυτό το αγόρι, το υπέροχο, που βγήκε και έδωσε απάντηση λέγοντας, “ποιος είμαι εγώ μπροστά στον Νταλάρα”. Μα ποιος είναι ο Νταλάρας;».