Στην εκπομπή «Open Weekend» μίλησε η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία ρωτήθηκε για την κόντρα της μες την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Πέρασα υπέροχα αυτή την εβδομάδα. Θυμήθηκα τον παλιό καλό εαυτό μου. Το έγραψα και δεν το παίρνω πίσω. Ό,τι έγραψα ισχύει. Δεν παίρνω ούτε μια λέξη πίσω. Σε ποιον να ζητήσω συγγνώμη; Στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου γιατί να ζητήσω συγγνώμη. Παιδιά μην τρελαθούμε. Θεωρώ ότι θα μπορούσε να πάει στην εκπομπή από τη στιγμή που θα την τιμούσαν με τη διαφήμιση της δουλειάς της και να πει, “παιδιά κάνατε ένα λάθος” και να απαντήσουν οι άνθρωποι. Αυτό δείχνει και μια ανωτερότητα καμιά φορά.

Τη σκαλέτα της κάθε εκπομπής δεν την αποφασίζει ένας συνεργάτης. Την συναποφασίζουν άλλοι άνθρωποι. Εγώ κάνω και την αυτοκριτική μου, κάνω και κριτική γενικότερα. Αυτό δε σημαίνει ότι όταν διαφωνούμε με κάτι σηκωνόμαστε και φεύγουμε από τη δουλειά μας. Αλίμονο αν συμφωνούμε όλοι με όλα. Εσάς σας αρέσει να σας προσπερνάει ένας άνθρωπος επειδή πήγε σε ένα ριάλιτι ή παίζει σε ένα σήριαλ και δε γυρίζει να σου πει μια καλημέρα, ή κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα;

Εμένα δε μου αρέσει να με υποτιμούν και δε θέλω σε αυτή τη δουλειά να τρέχω πίσω από τον καθένα και να τον παρακαλάω να του κάνω την τιμή να κάνει μια δήλωση. Έχουμε ξεφύγει…», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Κατόπιν η Αφροδίτη Γραμμέλη πρόσθεσε, «Όταν ήρθα το πρωί στην εκπομπή, έμαθα ότι είχε γίνει ένα βίντεο με την Ευρυδίκη. Είχα ξαναερωτηθεί και δεν ήθελα να δώσω έκταση. Όταν ξαναρωτήθηκα λοιπόν, είπα ότι θα απαντήσω… Έχουμε τόσα προβλήματα τώρα και ασχολούμαστε με το…Δε διαβάσανε το κείμενο, είναι σαφές. Μίλησα για όλα τα ριάλιτι, όχι μόνο για το Survivor».