Το βράδυ της Τετάρτης, ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχεται τον Λάμπρο Φισφή. Οι δύο άνδρες μεταμορφώνονται σε παιδιά, παίζουν, κάνουν πλάκες και αποκαλύπτουν προσωπικά πράγματα που κανείς δεν γνωρίζει και δεν μπορεί να φανταστεί.
Στο πλατό της εκπομπής και ο Σταμάτης Γονίδης. Με χαλαρή διάθεση, εξηγεί την κοσμοθεωρία του, απαντά σε όσους τον θεωρούν «γραφικό» και παρουσιάζει το νέο του τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε.
Επίσης, ο παρουσιαστής συναντά και μια καλή φίλη, τη Ναταλία Γερμανού. Η Ναταλία, άκρως αποκαλυπτική, μιλά για τους άνδρες της ζωής της κι απαντά στην ερώτηση εάν αυτό το διάστημα είναι μόνη της. Και όταν η κουβέντα γίνεται πιο σοβαρή, η Ναταλία θυμάται, με τρυφερότητα και συγκίνηση, τη σχέση που είχε με τον πατέρα της, Φρέντυ Γερμανό.
Στην παρέα και η Miss Europe 2016, η ελληνίδα Φωτεινή Γεωργιάδη, η οποία μιλά για τις θυσίες που έκανε για να κατακτήσει τον τίτλο και απαντά στα κακόβουλα σχόλια που δέχεται το τελευταίο διάστημα.