Η πρώην σύζυγός του Αίαντα Μανθόπουλου, Στέλλα Τσιάτσιου μίλησε στην Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στη σχέση που είχε μαζί του, τον λόγο που δεν πήραν διαζύγιο, ενώ μίλησε και για την τελευταία σύντροφό του, Ελισάβετ Σταμοπούλου.

«Ο Αίας ήταν ξεκάθαρος στο ποιοι ήθελε να είναι η οικογένειά του, ποια άτομα ήθελε να φέρουν το επίθετό του. Συζητούσαμε για τα πάντα, υπήρχαν ανάμεσά μας διαφωνίες, υπήρχαν ανάμεσά μας ευχάριστα, δυσάρεστα, ανησυχίες για τα παιδιά, ευτυχία για τα παιδιά. Η περηφάνια που μας γέμισαν τα παιδιά πάρα πολλές φορές.

Η μόνη συζήτηση που δεν κάναμε ποτέ και που δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μας να την κάνουμε ήταν ένα ενδεχόμενο διαζύγιο, ήταν ξεκάθαρο ότι εγώ με τον Αία δεν θα χωρίζαμε ποτέ. Ο καθένας προχώρησε τη ζωή του από εκεί και έπειτα», ανέφερε η Στέλλα Τσιάτσιου.

«Από όταν έφυγε ο Αίας κι έπειτα είχα καλέσει την κ. Σταμοπούλου μία δύο φορές, η κ. Σταμοπούλου αρνήθηκε να μου μιλήσει στο τηλέφωνο και δεν ξαναείχαμε επαφή από τότε» κατέληξε η πρώην σύζυγος του Αίαντα Μανθόπουλου.

Η τελευταία του σύντροφος του Αίαντα Μανθόπουλου, Ελισάβετ Σταμοπούλου μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκάλυψε τον λόγο που δεν κάλεσε την πρώην σύζυγό του στο μνημόσυνο που έκανε στη μνήμη του.

«Όλη την ημέρα περιμένω αυτή την ώρα που θα έρθω κοντά του, και θα κάτσω να πιούμε τον καφέ μας, όπως κάναμε κανονικά. Αυτό το κρατάω, περισσότερο για μένα, αλλά νομίζω ότι κάτι σημαίνει και γι’ αυτόν. Συνειδητά, και ξέροντας ότι άλλο δώρο δε μπορώ να του κάνω εκεί που είναι, ήθελα να του αφιερώσω τη μέρα των γενεθλίων μου.

Έτσι κι αλλιώς δεν επρόκειτο να τα γιορτάσω και σκέφτηκα ότι είναι ένα πάρτι για τον Αίαντα. Αυτό ήθελα να κάνω και νομίζω ότι το πέτυχα γιατί κάλεσα ανθρώπους που και τον αγάπαγαν και ήταν κοντά του τα τελευταία χρόνια. Απολύτως συνειδητά δε θέλησα να το κάνω μαζί με την πρώην σύζυγό του», ανέφερε αρχικά η Ελισάβετ Σταμοπούλου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν έχω καμία επαφή με την κυρία Τσιάτσιου μετά την ημέρα ανακοίνωσης θανάτου του Αίαντα. Το κάνω συνειδητά γιατί αποφεύγω να ανακατευτώ γιατί θα πρέπει ο Αίαντας να φύγει με όσο το δυνατόν λιγότερες στεναχώριες. Ο Αίαντας πληγώθηκε πολύ από σχόλια, δημοσιεύματα, πράγματα που δεν τον αντιπροσώπευαν, ίσως τα χειρίστηκε και λάθος την εποχή που τα χειρίστηκε.

Είχε πια αρχίσει να στέκεται πάλι στα πόδια του και μπορούσε να ζητήσει ξανά αυτό που του ανήκε. Πολλοί συνάδελφοί του γύρισαν την πλάτη. Το συνειδητοποίησα τώρα που έφυγε, δεν το είχα συνειδητοποιήσει πριν, είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί».