Ο Alberto Botia παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής ρωτήθηκε από τη Λίλα Κουντουριώτη αρχικά για την ζωή του μετά τη γέννηση του γιου του και το ενδεχόμενο να γίνει ποδοσφαιριστής.

«Νέα εμπειρία, επειδή όπως κάποιοι θα γνωρίζετε έχουμε ένα μωρό και είναι απίστευτο. Έχω ανακαλύψει έναν καινούργιο κόσμο μαζί του. Θα επιλέξει να κάνει ό,τι θέλει, αλλά είναι πολύ δύσκολο να γίνει ποδοσφαιριστής. Πρέπει να παλέψει πολύ» είπε αρχικά ο Botia.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις μουσικές του προτιμήσεις, είπε πως του αρέσει η House, ενώ το αγαπημένο του τραγούδι από την Ελένη Φουρέιρα είναι το «Τι κοιτάς».

Ο Alberto Botia δε δίστασε μάλιστα να τραγουδήσει το «Τι κοιτάς» μετά από παρότρυνση της δημοσιογράφου.

Δείτε όσα δήλωσε ο γνωστός ποδοσφαιριστής